Меню

Избрани новини

Пикантерии

Мария се връща в Брадъра като блондинка? (видео)

"Простих на Меги, с Богданска приключих!"

Интересно интервю даде в предаването "Звездно" по ведомствената чалга телевизия "Планета" фолк фурията Мария, видя репортер на LifeOnline.Bg.

Миньончето с носталгия се разприказва за престоя си в Къщата на ВИП Брадър и сподели някои от емоциите, които продължават да я вълнуват и след излизането ѝ от шоуто.

Първо и най-важно - със сигурност би се върнала! А целият си престой в Нови хан и влиянието, което е имал върху нея, Мария определя ясно и категорично с една дума: "Феноменално"!

 

"Ако пак ме поканят за All Stars, събирам куфарите и тръгвам. Значи толкова ми беше хубаво, такива нови емоции, тая уникална къща с нейната си атмосфера... Ей така като магнит ме привлича. Пак ми се ходи", категорична е певицата.

Единствено липсата на дъщеря ѝ Марая успява да накара фолк дивата да напусне формата.

"Иначе нямаше нещо, което да може да ме изкара навън", продължава Мария. "Изобщо не исках да излизам. Много си ми беше хубавко"!

 

Мария и Сашка Васева

Мария дава интервю за предаването "Звездно" на ТВ Планета

На въпросът дали е била истинска в Къщата, певицата отвърна с категорично "Да!" и с думите че не имала никакъв проблем с това феновете ѝ да я видят сутрин без грим, или в домашна обстановка по халат и пантофки.

Казва че генералната идея на присъствието ѝ във ВИП Брадър е била да изживее формата и да се забавлява, не да лъска имидж или да промотира нещо. 

 

Покрай риалитито е повече от категорична, че е срещнала нови и интересни приятели. 

Цуни още от първия ден си паснахме като сродни души и така си бяхме до края. Като гледам епизодите, виждам че където съм аз, там е Цуни. Където е Цуни, там съм и аз. Цуни си ми остава най-добър приятел, също така Ваня Щерева, близначките, които са фантастични момичета... Смятам да си запазя отношения с Тото, Шеф Петров, Мегз... Дори предлагам на стари години да си направим едно "къще" и да се забавляваме", заключва през смях Мария.

 

На въпрос за сложните отношения с Каканашева, Мария отговаря мъдро. "Да, Меги успя да ми опъне нервите. Но след като ми се извини и ми декларира че е постъпила неправилно, аз като по-голяма реших да дам пример на дъщеря ми и на всички останали че най-силното човешко качество е прошката".

Обидите и напрежението с дизайнерката ще приеме като онази "петминутка", в която всеки понякога си изпуска нервите и казва някакви неща, притиснат от битовизми, или натрупано напрежение. Иначе се харесват и си изкарват добре заедно.

"Да, понесох много обиди, но най-ценното от цялата работа е че тя успя да превъзмогне силния си характер и дойде да ми се извини като човек. Радвам се че не задържах нищо лошо в себе си от това нещо".

 

Като контапункт на хепиендът с Меги обаче, Мария посочи отношенията си с невярната невеста Александа Богданска.

Певицата отказа да коментира дали вижда бъдеще в отношенията на младоженците и след излизането им от Къщата и категорично заяви, че Алекс за нея е приключена

За сметка на това, за Дани Петканов Мария каза че е много сладък човек и се надява да е един от приятелите, които ще ѝ останат и след края на формата.

Като свои фаворити за победа в шоуто, Мария посочи Тото и Даниел Петканов

 

Публикация, споделена от M A R I A (@maria_official_bulgaria) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

 

Относно перипетите в личен план, през които премина в последно време, Мария с усмивка обобщи: "Аз съм великан в малко тяло. Вече съм много по-силен, много по-щастлив и много по-освободен човек. По-разбиращ, с по-философски поглед над живота. Отърсила съм се от всички негативни истории. И страшно ми е кеф!"

Като генератор на най-голяма заслуга за всички тези промени, Мария посочи новия човек до себе си.

 

Междувременно, буквално в последните часове, певицата успя да изненада феновете си в социалните мрежи с чисто нов имидж.

Мария отново експериментира с визия и виждаме че пак е преминала в лагера на блондинките.

 

Публикация, споделена от M A R I A (@maria_official_bulgaria) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Миглена КаканашеваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза