Меню

Избрани новини

Клюкарник

Огромна глоба за Мария, ако спомене Християн Гущеров в Брадъра

Бившият съпруг контролира певицата с нотариална забрана

Мълчанието по адрес на бившия е предизвикано от заплахата за жестока разправа, която очаква чалга звездата Мария, ако си позволи дори веднъж да спомене името на бившия си съпруг Християн Гущеров в Къщата на „ВИП Брадър”.

Още с влизането си в предаването Отварячката не успя да прикрие страха си от милионера и се притесни много, когато водещите Ники Кънчев и Александра Сърчаджиева заговориха за проваления й брак, пише ПИК.

„Мария няма право дори да спомене името на Гущеров, защото я грози глоба от 100 хил. лв. Пратил й е нотариална забрана веднага щом разбра, че влиза в предаването, и е заплашена да остане без лев от хонорара си, ако го спомене”, обясняват близки на певицата, която всъщност бе поканена в риалити предаването именно заради драмите си с милионера.

В шоуто Мария няма право да разказва и никакви подробности или пикантерии около брака си с Гущеров, така единственият начин да намекне нещо за живота си с милионерския син е, ако някой я попита и съумее да не издава за кого става дума.

Продуцентите на „ВИП Брадър” също получили нотариална забрана от милионера да замесват името му или близките му в предаването, така че сценаристите на шоуто също треперят от солидните санкции и внимават какви въпроси да задават водещите, стана ясно още на старта.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза