Меню

Избрани новини

Звездите

Черна статистика! Годината на зарязаните чалга певици

От Мария през Емилия, та чак до Таня Боева – поредица от раздели за поп фолк певиците

Черна се оказва настоящата година за представителките на попфолк бранша. От началото на 2017 г. до сега 5 от любимките на народа изживяха крах в личен план, като бяха изоставени от половинките си. И тъй като някои от тях са мъже с доста завидни финансови възможности, сега, при тяхната липса, се очаква сериозно да пострада кариерата на фолкаджийките, пише ПИК.бг.

Мария и Гущеров

Крак в серията от чалга раздели повлече Мария. Звездата на "Пайнер" сбъдна прогнозите на хейтърите си, че бракът й с милионерския наследник Християн Гущеров няма да изтрае дълго и няма и две години след подписа им, сем. Гущерови в момента чака съдът да разформирова съюза им.

Въпреки този развой в семейните си отношения Мария продължава да демонстрира висок стандарт на живот - пътува редовно с дъщеря си Марая до скъпи дестинации, а за последното си видео "Червеният картон" заведе 10-членен екип чак в Италия. Из лекия жанр се мълви, че зад всичкия този разкош стои мастит бизнесмен, който редовно спонсорира чалга проекти и който във всеки един момент може да врътне кранчето на Мария и тя отново да остане без мощна финансова подкрепа.

Емилия и Коко Динев

Годината не започна щастливо и за колежката й в "Пайнер" Емилия. Раздялата на миловидната блондинка с Коко Динев дойде като гръм от ясно небе, най-малкото защото през есента двамата се сдобиха с втора рожба - Мира. Под сурдинка чалгаджийки коментират, че проблемите в семейството не били от вчера, а надеждите Мира да донесе отново мира в брачното ложе на родителите си не се оправдали. За Динев, който от години е в бизнеса с хазарт, това е третата неуспешна връзка с фолкдива след брака му с Анелия и Нелина преди нея. Емилия пък в момента е в началото на нова връзка, също с бизнесмен, чието име много скоро ще се разбере.

Таня Боева и Мишо Бургуджиев

След 18-годишен брак се разпадна и семейството на Таня Боева и Мишо Бургуджиев. Именно композиторът създаде най-големите хитове на жена си и побутваше кариерата й, която в последните години доста замря и дори по-младите чалга фенове изобщо не са чували за Таня Боева. Във фолкгилдията вече се коментира, че причината за семейната драма всъщност е друг мъж - с няколко години по-млад от Таня.

Кали и Владо

Наскоро и майката героиня Кали призна, че за сетен път е без половинка до себе си. Изпълнителката на шлагера "4-4-2" бе изоставена и от третия си мъж Владимир. Ако се вярва на самата Кали, по-младият от нея мачо се изнесъл в друго жилище, тъй като да гледа 3 момчета, две от които от други бащи, му дошло нанагорно. Не е тайна, че синове №1 и №2 на Кали са от първия й мъж Иван и от Антон Краус.

Преслава и Фики

Сърдечен провал изживя през пролетта и Преслава. "Златната кокошка" на Митко Пайнера бе насилствено разделена от колегата си Фики Стораро. След двугодишна тайна връзка изпълнителят на „Издислав“ и Преси точно обмисляха да афишират официално любовта си, когато се намеси родата на Фики. Не е тайна, че в стораровците тече турска жилка, затова по-възрастните настояли да бъде сложен край на тази любов, а Фики да бъде венчан за мюсюлманка.

Мариана Попова и Ханес

Жертва даде и една представителка на попсцената. Италианският баровец Ханес реши да сложи край на връзката си с Мариана Попова. Любимката на Георги Първанов залитна безнадеждно по актьора Веселин Плачков, а вече върви слух, че смята и да мине под венчило с него - нещо, което не стори с бащата на дъщеря си - сомелиера Ханес. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза