Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Наско Колев разказа защо се разделил с Мария Илиева (видео)

Рапърът гостува в студиото на „Всеки следобед с Криси“

Първата телевизия, която се престраши да покани Наско Колев да презентира новата си песен "Честно & Нечестно" и да говори за разрива в отношенията си с Мария Илиева и разочарованието от родния шоубизнес, беше Канал 3.

Вчера той гостува на предаването "Всеки следобед с Криси", където повдигна завесата над скандалната раздяла с бившата си продуцентка „г-жа Мария Илиева“, както той я нарича.

Точно както си е обещал лично на себе си, Наско беше до болка искрен и не премълча нищо от кухнята на музикалната индустрия.

От думите му стана ясно, че за година и половина, той не е имал договор с лейбъла „Стерео стая“, въпреки че настоявал за такъв. Раздялата настъпва след като през януари на Колев вече му се „изяснила картинката“. Тогава изведнъж шефката му започнала да настоява той да парафира контракта, но договорът не отговарял на първоначалните уговорки с компанията.

Напористите желания на Илиева стигнали до заплахи, в които певицата отказвала да заплати хонорар на варненеца, ако Наско не сключи договорката с нея черно на бяло.

Клаузите в предложения му контракт не се харесали на Наско и той решил да спре съвместната си работата с изпълнителката на „Нищо“.

В студиото рапърът сподели:

„От собствения си опит дотук, каквото съм видял, с много малки изключения, всичко е пълен фалш, наистина, хората са фалшиви, позициите им са фалшиви, приятелствата им са фалшиви, професионалните взаимоотношения не са чисти, няма чисти сметки, съответно няма добри приятели. Всеки е приятел на всеки, ама никой не е приятел на никой. И всеки те измисля.“, разказа впечатленията си от три годишния си опит в родния шоубизнес студентът по медицина с характерния си варненски диалект.

Той намекна за ответни действия и опити да бъде възпрепятствана самостоятелната му кариера и обясни, че песента „Честно & Нечестно“ изцяло и напълно искрено описва мнението и впечатленията му от музикалната индустрия, която той силно критикува в новото самостоятелно парче.

По думите му, финалистът от X Фактор искал да се раздели с Мария Илева с приятелски чувства – „Аз си тръгвам с добро, все пак сме били близки дълго време, но започнаха и там с някакви ответни действия…“. Явно въпреки добрите му намерения, това не се е получило.

Видимо трудно му беше на Наско да подбира думите, с които да опише ситуацията и отношенията си с Мария Илиева, но си личеше, че се опитва да внимава как се изразява. Той си призна, че не знае дали ще се справи сам срещу всички в този бизнес в дългосрочен план, но със сигурност ще даде всичко от себе си.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза