Меню

Избрани новини

Музика

Атанас Колев проговори за отношенията си с Мария Илиева (видео)

Не подминава, лицемерието, алчността и схемите в музикалната индустрия

„Стига сте ме питали спал ли съм с Мария!“… така набързо, иронично и недвусмислено Атанас Колев даде да се разбере, че няма да отговаря на въпроси за очевидни неща.

Изречението е част от първия самостоятелен хит на финалиста от X-Фактор, когото за известно време Мария Илиева бе взела „под крилото си“, измъквайки го от лапите на мастит продуцента Саня Армутлиева, след тежка борба за надмощие.

От началото на годината обаче нещата между Колев и Илиева не вървят никак добре, което доведе до крах в отношенията им, професионални и лични, както вече LifeOnline.bg писа неведнъж.

МАрия Илиева и Атанас Колев

В парчето „ЧЕСТНО & НЕЧЕСТНО“, с текст, музика и аранжимент дело на Атанас Колев, авторът реди рими за ситуацията в която попада след връхлетялата го слава. Той рапира за псевдо приятелите, малкото останали верни другари, лицемерите, хората от шоубизнеса и техните схеми, които нарича „музикална чета“ и римува с „ментета“.

Споменава и „Павката“, най-вероятно имайки предвид Павел Николов от дуета „Павел и Венци Венц“ с фразата: „Ето с Павката например, бяхме ОК, после взе да лицемерничи, нали ве…“.

Видеото дело на BASHMOTION, показва Колев изрусен и в сцени гол до кръста, на моменти напомнящ на канадската сензация Джъстин Бийбър. Клипът е публикуван в собствения YouTube канал на Наско, който той започна да развива след като стана ясно, че Мария Илиева е „уредила“ основният канал за БГ музика в платформата да откаже публикуването на парчетата му.

В поста за новото си видео Атанас Колев, не пропусна да „благодари“ на „Г-жа Илиева“ за това, че е изтрила песните му от мрежата:

ПРЕМИЕРА - ATANAS KOLEV - ЧЕСТНО & НЕЧЕСТНО - СПОДЕЛЕТЕ, АКО ИСКАТЕ ДА МЕ ПОДКРЕПИТЕ !
Най-накраяя...Лъгаха ме, схеми ми въртяха, мамиха ме, г-жа Илиева даже песните ми изтри, ама.. Ето ме на! Тук съм! И няма да се оставя..

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза