Меню

Избрани новини

Музика

Мария Илиева свали клиповете на Наско от мрежата

Рапърът ще развива самостоятелен видео канал в YouTube

Атанас Колев трябва много да е разярил иначе хрисимата и позитивна Мария Илиева. За разпада в музикално-сексуалната им връзка се заговори отдавна, както ви съобщихме в LifeOnline.bg.

Наскоро Колев тегли майната на т.нар. музикален бизнес в България с откровен пост, в който обявява, че започва да се разчита само на себе си. От същата трибуна Наско обяви и скорошното излизане на новата си песен.

Сега любимецът на тийнейджърките изригна с директно възмущение насочено към бившата му. Варненецът се оплака, че Мария Илиева е успяла да убеди „хората от Facing The Sun“ да не публикуват неговите клипове в YouTube. Освен, че соловите му парчета издадени под шапката на "Стерео стая" са свалени от интернет, шефката на лейбъла явно е решила да спъва бъдещето развитие на Х-Фактор сензацията.

Напористият баскетболист обаче не се отказва и е твърдо решен да се занимава с музика, паралелно с ученето на медицина. Сам срещу всички той започва да развива свой собствен видео канал, ето какво написа още в своята официална Фейсбук страница:

"Много малко остава до премиерата на новото ми парче. И понеже "музикалният продуцент" Мария Илиева се постара хората от Facing The Sun да не искат да качват мои парчета вече (нещо ме измислиха пак там, не знам ;d) започвам да развивам свой собствен канал! Ако искате първи да гледате новото ми парче, абонирайте се за официалния ми YouTube Канал - https://www.youtube.com/channel/UCJvI3TO_ywYwLQNO33xpBLA - тук ще качвам музиката си отсега нататък! #subscribe Всеки, който има желание да ме подкрепи, моля да се абонира! Благодаря!"

Атанас КолевКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати