Меню

Избрани новини

Музика

Мария Илиева свали клиповете на Наско от мрежата

Рапърът ще развива самостоятелен видео канал в YouTube

Атанас Колев трябва много да е разярил иначе хрисимата и позитивна Мария Илиева. За разпада в музикално-сексуалната им връзка се заговори отдавна, както ви съобщихме в LifeOnline.bg.

Наскоро Колев тегли майната на т.нар. музикален бизнес в България с откровен пост, в който обявява, че започва да се разчита само на себе си. От същата трибуна Наско обяви и скорошното излизане на новата си песен.

Сега любимецът на тийнейджърките изригна с директно възмущение насочено към бившата му. Варненецът се оплака, че Мария Илиева е успяла да убеди „хората от Facing The Sun“ да не публикуват неговите клипове в YouTube. Освен, че соловите му парчета издадени под шапката на "Стерео стая" са свалени от интернет, шефката на лейбъла явно е решила да спъва бъдещето развитие на Х-Фактор сензацията.

Напористият баскетболист обаче не се отказва и е твърдо решен да се занимава с музика, паралелно с ученето на медицина. Сам срещу всички той започва да развива свой собствен видео канал, ето какво написа още в своята официална Фейсбук страница:

"Много малко остава до премиерата на новото ми парче. И понеже "музикалният продуцент" Мария Илиева се постара хората от Facing The Sun да не искат да качват мои парчета вече (нещо ме измислиха пак там, не знам ;d) започвам да развивам свой собствен канал! Ако искате първи да гледате новото ми парче, абонирайте се за официалния ми YouTube Канал - https://www.youtube.com/channel/UCJvI3TO_ywYwLQNO33xpBLA - тук ще качвам музиката си отсега нататък! #subscribe Всеки, който има желание да ме подкрепи, моля да се абонира! Благодаря!"

Атанас КолевКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати