Меню

Избрани новини

Пикантерии

Мегз сводничи Ангелите си? (снимка)

Дизайнерката набутала свой Ангел в кревата на Атанас Колев

Бизнес дамата Миглена Каканашева – Мегз е уредила един от своите Ангели с известно гадже, тази клюка се носи от уста на уста в столичните модни среди.

По-известната като приятелка на Демир Доган дизайнерка е запознала певецът Атанас Колев с една от своите млади моделки - наречени Ангелите на Мегз.

Тийн идолът е на 22 и може би е един от най-желаните ергени. Биляна е само на 16 и е най-новото попълнение в екипа от Ангелите.

Според клюките, Мегз нарочно завела Биляна на благотворително събитие в столичен хотел, където менторката й я инструктирала да се завърти около Наско, който пък бил гост-звезда изпълнител на събитието.

Мегз побързала да запознае двамата млади, с надеждата, че ако не пламне любов, то поне от това ще излезе добра реклама за марката й. Тя дори успяла да накара Наско да качи на сцената Биляна, за да замести Мария Илиева в дуетното им парче "Така е най-добре", разказа свидетели на случката пред LifeOnline.bg.

Атанас Колев

Говори се, че пеещият баскетболист не му мислил много и прекарал нощта разтягайки пружините на матрака с моделката, но на сутринта се завърнал към Варна където учи медицина и повече не отговорил на досадните съобщения на манекенката.

Припомнете си, че Атанас Колев изживя разтърсващ романс с 20 години по-възрастната си продуцентка Мария Илиева, която го отне от лапите на Саня Армутлиева след участието му в Х Фактор. Тогава певицата го направи част от своя лейбъл „Стерео стая“ и дори записа дует с него и прекара едно незабравимо лято по морето. На този етап, двамата се срещали служебно и за малко бързо джи джи- би джи, след работните задължения.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати