Меню

Избрани новини

За нас


Здравейте и Добре дошли в LifeOnline.bg!

Това е медия създадена за да задоволи нуждата от Лайфстайл информация  на съвременния човек в неговото динамично ежедневие.

От нашата страница ежедневно ще научавате свежи новини, ще откривате забавни истории и пикантни подробности от света на известните богатите и желаните.

В нашите мултимедийни секции ще намерите весели и смешни клипове, красиви хора и папарашки постижения.

Професионалният ни екип е отворен за взаимна комуникация и постоянна връзка с вас, нашите читатели, затова на всяка страница сме поставили бутон за връзка с главния редактор на LifeOnline.bg, очарователната и сладкодумна мис Елза Парини.

Попитайте Елза и бъдете сигурни, че ще получите отговор на страниците на любимия си сайт. Изпратете ни новина, клюка, слух или папарашко попадение и ние ще го споделим с всички останали.

Създадохме нещо ново и различно, защото знаем, че имахте нужда именно от това!

Е, вече се открихме взаимно и нека останем заедно завинаги!

Заслужава ли България празните плажове?

През лятото на 2019-та година лъсна грозната истина, а тя е тотален отлив на туристи - и родни и чужди от българското Черноморие. На тълпи българите се изнасят към гръцките плажове и турските курорти, готови да чакат с часове на граничните пунктове и да пълнят джобовете на чуждите хотелиери и ресторантьори, но не и да подкрепят местния туристически бранш

 

Покажи резултати