Меню

Избрани новини

Музика

Атанас Колев към родния шоубизнес: „Еб*л съм им фалшивия, мишкарски свят!“

Скоро пуска нова песен самостоятелно

Финалистът от Х-Фактор Атанас Колев вече е независим изпълнител, преди няколко месеца той се отцепи от лейбъла на Мария Илиева и сега е готов със свой собствен проект.

В типично рапърски стил на лошо момче, варненецът анонсира появата на новото си парче в своята Фейсбук страница. Освен това той демонстрира отвращението си от родния шоубизнес в лицето на продуценти, лейбъли, близки и приятели, явно визирайки бившата си своят екс ментор Мария Илиева.

В поста си той пише:

МАрия Илиева и Атанас Колев

До броени дни очаквайте ! Новото ми парче. Атакувам сам! Няма продуценти, няма лейбъли, няма тоя и оня.. Това е просто Наско.. Аз съм продуцентът, аз съм лейбълът, аз си нося отговорност за всичко - провал, успех.. Каквото има да става, ще стане! След всичко, което видях и изпитах на гърба си в тоя музикален "бизнес", от всякакви хора, познати и непознати, "близки" и "приятели", измами, схеми, лицемерие, подсечки, опити за провокация на и аз не знам какво точно, взе да ми е през чатала вече.. Еб*л съм им фалшивия, мишкарски свят!
Представям ви себе си. След няколко дни е премиерата!

От написаното ясно личи разочарованието на Наско от хората в музикалната индустрия, както и псевдо приятелите. Няма го и предишния премерен и леко закачлив образ, най-вероятно разработен от ПР-ите на бившия му мениджър.

Явно сега ще видим истинският Атанас Колев, а това обещание ни кара да мислим, че ни очаква нещо откровено и интересно.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза