Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Тези жени подлудяха по младите си гаджета (снимки)

Анита Мейзер, Джена, Мария Илиева, русата Златка, Гала, ДесиСлава и още, и още…

Модата на младите гаджета в родния шоубизнес не е запазена марка само за мъжете! Певици, телеводещи и бизнес дами също са пристрастени към „агнешкото месце“, въпреки голямата разликата в годините.

Най-видната кугърка (жена харесваща по-млади мъже, б.а.) в родния шоубизнес е Мария Илиева, тя имаше „сърдечни“ връзки с редица доста по-млади мъже. На опашката през годините се редиха знайни и незнайни, певци, музиканти, фотографи, режисьори и актьори. Въпреки, че поп дивата пази в строга секретност личния си живот, наяве излязоха интимните й отношения с актьора Иво Аръков, баскетболиста Мартин, рапърите Криско и Наско Колев, а сега медиите гръмнаха с новината за ново младо „котенце“ което гушка певицата.

Говори се, че новата тръпка на Илиева се казва Георги Михайлов, който живее в белгийската столица Брюксел. В мрежата изтекоха две снимки, на които двамата са прегърнати, а младото гадже не оставя съмнение за отношенията им с надписа – „Любовта е чудо“ под една от снимките.

След появата на фотосите, Жорко е заключил профила си, най-вероятно по-нареждане на „кака е скандал“.

Мария Илиева и Георги Михайлов

Мария Илиева и Георги Михайлов


Друга почитателка на по-младите мъже е Джена, доказателството за това е нейният съпруг Наско. Първата си среща с осем години по-младия от нея Наско Стоев Джена определя като любов от пръв поглед. Тя отива на частно парти във фамилната къща на „Канарите“, поканена лично от бащата Наско-старши. Именно там пламва и искрата между малкото „Канарче“ и голямата кака Джена. Днес двамата са щастливо семейство и имат син на два месеца, който по стара фамилна традиция се казва Атанас. 

Джена и Наско

Джена и Наско

Русата Златка Райкова и ММА боецът Геогри Валентинов също имат осем години разлика помежду си. Друг е въпроса кой от двамата колко опит има в секса. Макар да не са сред новоизлюпените двойки, заслужават внимание заради огромната промяна, която Златка постигна по време на връзката си с Георги. От избухлива, надута и меркантилна златотърсачка, плеймейтката се превърна в сдържана, разбрана и възпитана жена. Дали продължава със старите си занимания, но по-тихо и кротко, без да се набива на очи можем само да предполагаме.

Златка Райкова и Георги Валентинов

Златка Райкова и Георги Валентинов

Софи Маринова стана героиня на десетки вицове и шеги още когато залюби сина на мъжа си, тогава за всички стана ясно, че ромската перла си пада по вакли агънца. Такъв е и настоящият й приятел – Тодор Давидов – Гринго, с когото имат точно десет години разлика. Двамата се срещнали в Германия, където Софито е на участие. „Като каза, че е 30-годишен, ми светнаха очичките! Аз нали все по младички си падам…“, откровенничи си 40-годишната певица. Софка имаше и лош момент със своя любим, след като обикаляше телевизиите да разказва, че я биел и тормозел, и дори издаде, че са занимавал с "лоши работи". После ромката се отметна от думите си, като се оправда, че искала да си направи ПиАр.

Софи и Гринго

Софи и Гринго

ДесиСлава без малко да задмине Мария Илиева (разликата на Мария Илиева с Атанас Колев е 18 години б.а.), но само две години не й стигнаха, защото фолк дивата е с 16 години по-голяма от сегашния си любовник Благой Найденов – Малката Кобра. Деси определено се „издига“ в йерархията на каките, имайки предвид, че разликата с бившия й Зарко беше „едва“  девет години. Деси води в класацията на каките и по дързост – Благо е само с 3 години по-голям от сина й Майки.

ДесиСлава и Благой

ДесиСлава и Благой

Освен певиците има и телевизионерки, които си избират по-млади мъже, такъв е случаят с Гала. Тя води шестмесечна смс-кореспонденция с настоящия си приятел Стефан без да се познават. Той уж случайно объркал телефона й. Така пламнал огъня между водещата и 11 години по-младия Стефчо.

Гала и Стефан

Гала и Стефан

Към този списък влиза и фаталната Анита Мейзер, която бе омъжена за 10 години по-младия фитнесманиак Николай Димов. За съжаление бракът им завърши драматично, след като Мейзер бе обвинена в убийството на съпруга си. С него тя се запозна в социалните мрежи, след което 6 месеца си комуникират само чрез Скайп, докато той все още живее във Варна, а тя се подвизава в Лас Вегас. Следва сватба на тихоокеанския бряг в Хавай на първи януари. Понастоящем съда отмени 3 годишната присъда на бизнесдамата и върна делото отначало.

Анита Мейзер и Николай Димов

Анита Мейзер и Николай Димов

Слагам точка на този списък с основоположницата на кугърската любов в родния шоубизнес Камелия, която от дълги години живее с осем години по-младия Цветин.Коментари (1)

Биби Мария И. излага се с тези млади момчета подиграват й се, че чакат на опашка. Никой не я взема на сериозно и никой не я уважава вече . Не може без мъже и то различни. Не ще един и същ дълго време. Ще съжалява след време.
11.12.2022 14:00 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза