Меню

Избрани новини

Клюкарник

Атанас Колев остана на сухо, без гадже и продуцент (снимки)

МАрия Илиева и Атанас Колев
Снимка: кадър от видео

Песните му са свалени от интернет, няма участия, Мария Илиева го заряза

От месец насам поп певицата Мария Илиева е сложила край на всякакви взаимоотношения с доскорошното си младо протеже Атанас Колев, забеляза LifeOnline.bg.

Клиповете на неговите парчета продуцирани от нейния лейбъл Stereo Room, са изтрити от YouTube канала на музикалната й компания в, без значение, че бяха събрали милиони гледания.

Разривът в личните и професионалните отношения на Колев и Илиева стигнал своя пик през последните два месеца. Дали рапърът от Варна е недоволен от слабия възход на кариерата си или пък продуцентката се е пищисала от негова постъпка е трудно да се разбере.

На 30 март над своя снимка в страницата си във Фейсбук Атанас Колев написа:

„Чак такива мишки ли имало, ве... А аз какво наивно пишлеме съм бил, ех... Добре дошъл, Атанасе“.

Последователите попитаха под публикацията му защо са изтрити част от песните му в мрежата, на което той отговори: „‘щото едни хора ми правят мръсно“.

На 16 април Колев промени информацията си за участия и поставя свой личен контакт, а не фирмен, като връзка за тази цел с него може да се осъществи и чрез месинджъра му във Фейсбук. Това затвърждава мнението за тотален крах в бизнес отношенията му с поп певицата.

Припомнете си, че Мария Илиева и Саня Армутлиева се скараха за тогава 17 годишният участник в „Х Фактор, който бе задължен да подпише договор с компанията ръководена от Армутлиева „Вирджиния Рекърдс“. Илиева обаче толкова си паднала по младежа, че прежалила добрите отношения с маститата издателка в името на любовта и с цената на всичко прилапала тинейджъра, разказаха навремето източници от екипа на музикалното риалити, където двете дами се подвизаваха като съдии.

Раздялата с Илиева обяснява и смелостта на Атанас Колев да покани 16-годишната моделка Биляна Лазарова да изпълни заедно с него на сцената на благотворително събитие емблематичната му песен с Мария „Така да е“. След като научила, поп ветеранката направо изригнала.

Говори се, че бъдещият лекар е в интимни отношения с въпросната Биляна, която пък има Тита – протежето на Криско, за своя сестра. Шушука се, че Наско няма дълго да остане свободен електрон, що се отнася до кариерата му и рапърът от Габрово смятал да го привлече в лейбъла си Adamand Records.

Саня Армутлиева пък, в чийто отбор Наско бе в „Х фактор“, също точела лиги по него да го върне във Virginia Records, за да натрие носа на Мария.

Атанас КолевПопитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати