Меню

Избрани новини

Клюкарник

Светлана Василева ли е новата мадам Гущерова?

Светлана Василева

Плеймейтката успя да се намести на овакантеното местенце в сърцето на Християн

„Да, с Християн Гущеров сме заедно! Двойка сме от три седмици и вече живеем заедно в дома му“. Това разкри пред „България днес“ плеймейтката Светлана Василева.

„Запознахме се с Християн, след като се раздели с фолкпевицата Мария. Така че нямам нищо общо с обвиненията, че съм я използвала, за да стигна до него. Много след тяхната връзка се срещнахме. Той е свободен мъж и може да има връзка с която пожела. Аз също съм свободна, така че и аз мога да бъда с когото пожелая“, разказва Светлана. И допълни: „Към днешна дата не поддържаме никакви отношения с Мария. Но и нямам много приятелки като цяло – 4-5“. Преди време Мария и Светлана бяха забелязани да излизат заедно вечер по женски. Тези времена обаче останаха в миналото.Светлана отрече и твърденията, че Гущеров я използва за забавления и няма сериозни намерения към нея.
„Християн е изключително зрял и възпитан човек. Мислите ли, че ако ме използва само за сексиграчка щяхме да живеем заедно?! Мъжете използват една жена за забавление 1-2 пъти и толкова. При нас нещата са по-различни от клюките, които си измислят разни хора. Чувствам се много щастлива и много харесвана жена в неговата компания. Мисля, че и той самият е щастлив. А относно лъжите които се изписаха по мой адрес, мога да им кажа,ч е вече се изтъркаха и никой не им вярва“, добави моделката.

"Надявам се връзката ни да продължи дълго,защото и двамата се чувстваме добре заедно. Сигурно много хора ни завиждат, но такива винаги ще има“ обобщава Василева.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза