Меню

Избрани новини

Клюкарник

Светлана Василева ли е новата мадам Гущерова?

Светлана Василева

Плеймейтката успя да се намести на овакантеното местенце в сърцето на Християн

„Да, с Християн Гущеров сме заедно! Двойка сме от три седмици и вече живеем заедно в дома му“. Това разкри пред „България днес“ плеймейтката Светлана Василева.

„Запознахме се с Християн, след като се раздели с фолкпевицата Мария. Така че нямам нищо общо с обвиненията, че съм я използвала, за да стигна до него. Много след тяхната връзка се срещнахме. Той е свободен мъж и може да има връзка с която пожела. Аз също съм свободна, така че и аз мога да бъда с когото пожелая“, разказва Светлана. И допълни: „Към днешна дата не поддържаме никакви отношения с Мария. Но и нямам много приятелки като цяло – 4-5“. Преди време Мария и Светлана бяха забелязани да излизат заедно вечер по женски. Тези времена обаче останаха в миналото.Светлана отрече и твърденията, че Гущеров я използва за забавления и няма сериозни намерения към нея.
„Християн е изключително зрял и възпитан човек. Мислите ли, че ако ме използва само за сексиграчка щяхме да живеем заедно?! Мъжете използват една жена за забавление 1-2 пъти и толкова. При нас нещата са по-различни от клюките, които си измислят разни хора. Чувствам се много щастлива и много харесвана жена в неговата компания. Мисля, че и той самият е щастлив. А относно лъжите които се изписаха по мой адрес, мога да им кажа,ч е вече се изтъркаха и никой не им вярва“, добави моделката.

"Надявам се връзката ни да продължи дълго,защото и двамата се чувстваме добре заедно. Сигурно много хора ни завиждат, но такива винаги ще има“ обобщава Василева.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати