Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Клуб „Бивш съпруг“ – екс мъжете на Мария и Емануела се събраха (снимка)

Никола и Християн „пият и страдат“… коментират иронично запознати

Очевидно екс съпругът на фолк певицата Мария, е намерил начин за утеха след скандалният развод и произтеклата от него шумотевица. Въпреки, че сподели снимка, на която не изглежда много притеснен, Християн Гущеров е прибягнал до съветите на друг бивш поп-фолк съпруг, видя LifeOnline.bg.

Вече отново ерген, той сподели снимка със своя събрат по участ Никола Стоянов, който за година беше женен за фолк певицата Емануела. На фото се вижда как двамата "давят мъката" си на припек с чаша в ръка и страдат. Истински "Клуб бивш съпруг на чалга певица", зашушукаха из фолк средите.

Можем да предположим, че бившият на Мария е поискал ценни съвети от Никола как да преживее раздялата и да продължи напред. Явно съветът на Никола е "преглътни го с винце"...

Трябва да припомним, че след развода с Емануела Никола се пропи и се беше превърнал в постоянна мебел на чалга клубовете в столицата. Дано не даде подобен лош пример и на своя събрат по съдба.

За това, че Християн все още държи на поне малко на Мария, говорят снимките на младото семейство, които все още стоят неизтрити в профила му.

 

Емилия стана майка на дъщеря им МираКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза