Меню

Избрани новини

Звездите

Джанет Джексън се развежда с катарския бизнесмен

Джанет Джексън

Три месеца след раждането на първото им дете

Американската певица Джанет Джексън се раздели със съпруга си три месеца след раждането на първото им дете, съобщава TMZ.

Според изданието, певицата и съпругът й, катарския милионер Висам ал-Мана, решили, че бракът им не върви и пристъпват към развод. Въпреки това, те са се съгласили да поддържат добри отношения и съвместно да отглеждат сина си. Отбелязва се, че детето ще остане с майка си, сега те временно живеят в Лондон.

50-годишната сестра на Краля на попа Майкъл Джексън Джанет роди първото си дете на 3 януари. "Джанет Джексън и нейният съпруг, Висам Ал Мана, са много развълнуван от раждането на техният син, Иса ал-Мана на светлината" - каза тогава представителят на актрисата. Според него, раждането е минало без усложнения.

Джанет Джексън

През април 2016 г. Джанет Джексън отмени световното си турне, като обясни, че ще се посвети на семейното планиране, но шест месеца по-късно потвърди слуховете за своята бременност. По-рано бе съобщено, че през декември 2012 г. певицата тайно се е сгодила за катарския милионер Висам ал-Мана, а в началото на 2013 г., двойката тайно е сключила брак.

Джанет Джексън е родена на 16 май 1966 г.. На сцената тя попада на седем, а девет години по-късно подписва договор с лейбъл A & M, който издава първия й албум. Световната слава й носи албумът Control (1986). Според списание Billboard, Джексън е в списъка на най-продаваните в историята съвременните поп изпълнители.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати