Меню

Избрани новини

Риалити

Мария скри къщата си от „Черешката на тортата“

Фолк певицата отказа да отвори дома си предаването и посрещна гостите си в хотел

Участничката в риалити формата „Черешката на тортата“ Мария отказа да отвори дома си за телевизионния екип и останалите участници и нейни гости за една вечеря в предаването. Вместо това изпълнителката избра да приеме звездите в столичен хотел.

Както е известно, луксозната резиденция на певицата в Бояна, е обект на множество слухове и огромно любопитство. Певицата обаче твърдо отказва да си разваля спокойствието, като показва къде и как живее и така да разлайва кучетата.

В редките случаи, когато фенове са „надничали“ в жилището й, това е ставало в предаването на Гала. Но след като се омъжи, Мария затвори дома си за телевизионните камери.

Дори гостите от „Черешката на тортата“ бяха посрещнати и нагостени в модерен хотел, а певицата използва услугите на професионален готвач, за да си помогне в приготовленията.

И въпреки че Петко Димитров и някои от другите гости не бяха особено очаровани от факта, че фолк звездата не им сервира някое традиционно домашно ястие, самата певица бе повече от доволна. Освен това тя избра да забавлява компанията на свое участие, вместо да им подготвя други изненади.

Зрителите все пак успяха да видят как певицата помага в кухнята, както и доколко уверено се справя с пазаруването. Явно разходките до градския пазар и по хранителните магазини не са особено познати на Мария, тъй като тя доста бързо приключи с „шопинга“.

Мария пазарува от местния пазар с чанта за 5000 лева в ръка

Иначе, няма съмнение, че певицата е усвоила някои основни техники в кухнята и вече е по-уверена. При все това предпочита да не готви без надзор на професионални експерти в кулинарното изкуство.

Относно гостуването в дома на певицата — това изглежда е привилегия само за избрани. Самата изпълнителка признава, че не обича непознати в жилището си и дори приятелите си предпочита да кани навън. И само най-близките й имат достъп до семейния палат.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза