Меню

Избрани новини

Звездите

Бившата на Джони Деп се омъжва за милиардер

Хърд, Деп и Мъск

Златотърсачката си избра мъж със състояние 10,6 млрд.

Екс съпругата на холивудския актьор Джони Деп, актрисата Амбър Хърд, ще се омъжва за американско-канадския бизнесмен Илон Мъск, съобщи Daily Mail.

За брачните планове 30-годишната Хърд и 45-годишният милиардер съобщи бащата на актрисата Дейвид. "Тя иска да се успокои, да създаде семейство", казва бащата и добавя, че дъщеря му и приятелят и са много сериозни.

Мъск и Хърд бяха забелязани за първи път заедно през лятото на 2016. Според вестника, милиардерът е забелязал актрисата през 2013 г., след като участвала във филма "Мачете убива", и поискал лична среща още преди развода й с Деп.

Деп (53) и Хърд сключиха брак през февруари 2015 г.. Въпреки това през май 2016 г. съпругата подаде молба за развод, като обясни решението си с непреодолими противоречия в брака им. Няколко дни по-късно, тя обвини съпруга си в домашно насилие.

Бизнесменът Илон Мъск е основател на компанията SpaceX (произвежда ракети и космически кораби) и Tesla Motors (за електрически автомобили), както и инициира проекта Hyperloop (хибридна транспортна система от вакуум и състава на магнитна възглавница – Маглев).

Освен това, той е участвал в създаването на PayPal (ангажирани в електронните плащания) и SolarCity (специализиран в експлоатацията на слънчевата енергия). 

Неговото богатство се оценява на 10,6 милиарда долара.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза