Меню

Избрани новини

Афиш

Нов трейлър на "Карибски пирати: Отмъщението на Салазар" (видео)

Филмът излиза на големия екран в 3D, IMAX 3D и 4DX на 26 май

Нов трейлър на "Карибски пирати: Отмъщението на Салазар" се появи в YouTube канала на „Шоуто на Елън“. Това е петото и последно приключение на Джак Спароу, то ще излезе на големия екран в 3D, IMAX 3D и 4DX на 26 май 2017

В историята Джак се изправя срещу най-злия и страшен враг досега – капитан Салазар (носителят на „Оскар“ - Хавиер Бардем). 

Джак Спароу е в крайно неблагоприятно положение, когато смъртоносните духове на загинали моряци, начело със страховития капитан Салазар, успяват да се измъкнат от Бермудския триъгълник и се заричат да избият всички пирати в морето – най-вече Джак.

Единственият шанс за оцеляване е легендарният Тризъбец на Посейдон. За да го намери, Джак трябва да сключи несигурен съюз с Карина Смит (Кая Скоделарио) – блестящ и красив астроном, и Хенри (Брентън Туейтс) – вироглав млад моряк от Кралските военоморски сили. 

„Отмъщението на Салазар“, както ще бъде представян филмът в Европа вместо с оригиналното заглавие „Dead Men Tell No Tales“, е режисиран от Йоаким Рьонинг и Еспен Сандберг, а в главните роли разбира се отново е Джони Деп, следван плътно от Джефри Ръш, Орландо Блум и Хавиер Бардем.

Шестгодишна пауза дели Джони Деп от последната му поява като безразсъдния и авантюристичен антигерой Джак Спароу.

 

Публикация, споделена от Movies Now | HD (@moviesnowtv) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер STКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати