Меню

Избрани новини

Пикантерии

Есмер изловила Благо на калъп?!

Есмер и Благо
Снимка: Инстаграм

"Благоверния" изневерил с гримьорка

Наяве излезе истината за развода на Благой Георгиев и Есмер Омерова. След като отново се заговори за раздяла между двойката, този път все по-настойчиво се прокрадва и думата „развод“. Въпреки, че двойката има пресен брак в който отношенията са на приливи и отливи, явно венчалната халка не е успяла да накара Джийзъса да промени нрава си. Татуирания и уж много набожен ритнитопковец на се научи да си държи оная работа в гащите. А съпругата му вече няма намерение да търпи постоянните му креватни забежки.

Есмер призна, че е напуснала Георгиев преди около месец. Въпреки че не живеят заедно, все още няма официално стартирана процедура по развод. Очаква се това да се случи скоро и първата крачка ще направи Омерова. А покрай всички спекулации лъсна и истината за раздялата. И тя е толкова прозаична - поредната изневяра на Джийзъса.

Този път той е преминал всички граници на наглостта и го е направил с личната гримьорка на съпругата си. За капак на всичко, Благоверната ги е хванала на калъп. Това обяснява всички драматични постове, с които татарката залива социалните мрежи в последните седмици. Предателството на Благо наистина е трудно за прощаване и може да сложи окончателен край на брака му.

Най-вероятно изневярата е станала факт още преди празника на влюбените и затова Есмер предпочете да бъде със семейството си на ски, вместо със съпруга си. А след това в мрежата заваляха завоалирани послания към Георгиев, в които Есмер се самообвинява за наивността си.

Обществена тайна е, че Благо кръшка от семейното ложе при всеки удобен шанс, тактиката му била да изпраща свои приятели при набелязаните красавици, които да посредничат за организирането на креватната тумба-лумба, разказват от "лагера" на родния Разпутин.

Досега съпругата му бе по-благосклонна към него, а и Джийзъса й се подмаза доволно с нов тузарски апартамент. Сега обаче подобни трикове май няма да подействат, пише Уикенд.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза