Меню

Избрани новини

Клюкарник

Мария Игнатова напусна Рачков, той й отмъсти със студентка

Мария Игнатова и Димитър Рачков деляха леглото 8 години
Снимка: Facebook

Водещата и актьорът се разделиха окончателно

В 8 години събиране и раздели премина интимната връзка между водещата Мария Игнатова и актьорът Димитър Рачков. Oкончателният й край обаче вече е сложен. Направи впечатление, че миналата седмица русокоската се появи сама на партито по случай рождения ден на Кремена Халваджиян и това е още един показател за плъзналите слухове, информира в.  „Уикенд“.

От своя страна пък Рачков бе забелязан в чалготека в Студентски град в компанията на певицата Деси Слава, но без момичето от Тотализатора, където навремето започна кариерата си Игнатова.
Водещата дори вече e напуснала домът на Рачков в Панчарево, където живееха заедно със сина й Виктор от първия брак с бизнесмена Петко Димитров. Съседи твърдят, че преди няколко седмици водещата и нейна приятелка изнесли багажа на детето. За финална раздяла на двойката се говори още от миналата година, но тогава те отрекоха.  

След Нова година отношенията между артистите съвсем захладнели и Мария си взела парцалките и си тръгнала. Около раздялата има и непотвърдена версия, че Игнатова имала отношения с женения Енчо Кирязов, а Рачков да не остане по-назад се занасял със студентка от НАТФИЗ. 

Димитър и Петър РачковиКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза