Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Брад Пит е щастлив след развода

Брад Пит

Актьорът се е завърнал при старите си приятели, от които го отцепила бившата

Брад Пит е щастлив отново след развода си с Анджелина Джоли, споделят близки на 53-годишният актьор, и сега се наслаждавал на свободния живот. Противно на слуховете, звездата от "Гадни копилета" не се среща с никой - макар че сега има пълното право да го прави. 

Сега Брад се е върнал към старите си приятели, които бе загърбил през последните 12-години от връзката си с Анджелина, и прекарва много време в тяхната компания.

- Той постигна душевно равновесие – казва източник пред списание People. - Новите взаимоотношения не са приоритет за Брад - най-малко след скорошния развод. Той прекарва много време с приятели, които се връщат отново в живота му и е щастлив с тях.

Освен това, актьорът вече имат време за себе си: той прекарва много време във фитнеса, тренира мускулите си и възстановява върховата си форма.

- Вече е свалил няколко килограма - отбелязва Insider.

Много е вероятно, доброто настроение на Пит да се дължи на факта, че във войната с бившата му съпруга е настъпило примирие. Според близки, отношения на Брад и Анджелина са се затоплили. Най-малко, те отново започнаха да разговарят помежду си и да общуват директно, а не чрез адвокати.

- Брад и Анджелина са забравили за препирните и отново общуват в името на децата - каза вътрешен източник. - Те обсъждат как да са сигурни, че децата не чувстват липсата на родителско внимание. Те се срещнаха и не си крещяха, но бяха доста конструктивни в своя диалог. Анджелина вече сама иска възможно най-скоро да се разрешат всички проблеми с опеката и да продължат напред. 

И Брад, според приятели, изразява задоволство, че кирливите ризи на семейството им, вече не се развяват пред обществото. По-рано той обвини бившата си съпруга, че тя умишлено е позволила изтичането на информация, за да го очерни в очите на обществеността и пред съда. Но след като всички документи по развода и попечителството върху децата са засекретени, Пит се почувства много по-спокоен.

В допълнение, актьорът е направил значителен напредък по делото за родителските права: той получи разрешение да вижда децата без задължителното присъствие на психолог. Сега той може да прекарва с наследниците си толкова време, колкото иска. По-рано, съдът ограничи срещите на Брад с децата до няколко часа, и то под ръководството на терапевт.

Анджелина Джоли и Джаред ЛетоКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Вярвате ли, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова?

 

Покажи резултати