Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Ще остане ли самотна майка Емилия?

Емилия стана майка на дъщеря им Мира

Певицата и Коко Динев разделени от месеци

След близо 10-годишно съжителство фолк звездата Емилия и бизнесменът Коко Динев се разделиха. Вече няколко месеца двамата не живеят заедно, като това се знае от най-близките им хора, съобщи ПИК.
Този развой на отношенията им е доста изненадващ, тъй като в началото на октомври певицата дари с дъщеря хазартния бос, а синът им е вече втори клас. Близки до разпадналото се семейство разказали, че проблемите им се излезл наяве навръх рождения ден на изпълнителката – 21 март.

Ден по-рано звездата от Гълъбово написа във фейсбук профила си:

„Има три златни правила, които винаги пренебрегваме, докато не си изпатим… Не те ли обичат - не се моли за любов! Не ти ли вярват - не се оправдавай! Не те ли ценят - не се доказвай!“.

На самата дата пък папараци изловиха рожденичката в рибен ресторант на столичен мол, където черпи за празника си. Прави впечатление, че двойката пристигнала по отделно, а и през цялото време се усещал студенината помежду им. Доста неуважително празнуващата си тръгнала първа и оставила мъжа си и гостите да довършат софрата.  

Съвсем скоро след това семейството не се събрало заедно и на Великден. Пайнерката била с децата в имението в Сандански, а охраната и шофьорите на Динев отдавна не се занимавали с нея. Тематична ли е последната й песен „Напусни“ и дали има надежда да се съберат е рано да се каже. 

Мария Игнатова и Димитър Рачков деляха леглото 8 годиниКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза