Меню

Разцъкай

Възбуда! Емануела подлуди мъжете на свое участие със скандална рокля (снимки 16+)


Тоалетът оставя съвсем малко на фантазията

Едно не може да й се отрече на Емануела, знае как да дразни мъжкото въображение. Поредното доказателство идва от Варна където певицата изнесе истински мега концерт пред 2000 човека в най-модерния X Disco Club на плажа в морската столица. Дълга опашка от фенове желаещи да видят своята любимка се извиваше от рано пред заведението, видя репортер на LIfeOnline.bg.

Още с появата си провокаторката взриви публиката, която крещеше при старта на новото й парче „Без чувства“, и както публиката припяваше така и онемя. Мъжете в заведението останаха с виснали ченета при вида на сексапилната певица в гръб.

За концерта си Емануела беше избрала къса черна рокля, която отпред изглеждаше напълно нормално, но обърнеше ли се певицата, тоалетът оставяше съвсем малко на фантазията.

За да е сигурна в скандалния ефект на дрехата, която най-вероятно е донесла от последния си шопинг в Италия, Емануела се похвали с горещата визия и в своя Фейбук профил, където сподели възбуждаща снимка в 5 сутринта.

Как това е подействало на ранобудните мъже в мрежата можем само да гадаем…Коментари (2)

Една Курва и безсрамница като всичките и колежки! Никога не съм ходила на чалга- изпълнения, на 40 г. и не мога да разбера хората, които го правят!
03.12.2017 22:39 / Отговор
onemadman Искам да я чукам тая чалга курва. Задължително без презервативи и да и пълня курвенската п..а със сперма
09.04.2019 23:32 / Отговор

Добави коментар