Меню

Избрани новини

Музика

Новата песен на Емануела с половин милион гледания само за ден (видео)

Тази вечер певицата ще представи за първи път парчето пред феновете в Обзор

Емануела пусна поредния си хит, „Без чувства“ бързо набра популярност в клубовете, а в мрежата е гледан над половин милион пъти за 24 часа, забеляза LifeOnline.bg.

Феновете в мрежата побързаха да похвалят певицата:

“Много модерна песен, на световно ниво е като звучене. Браво, на Емануела и на композитора Даниел Ганев!”, “Певица на 2017! Категорично - толкова красива, модерна, с яки песни! Не ме е разочаровала нито един път досега! Обичаме те много!”, “Супер е! В стил старата Емануела! Това е певица, пуска си песни през 2-3 месеца, винаги всичко е изпипано, не се хвали, че ще пусне хита, а просто го прави! Пак дискотеките ще са нейни!”, “Тази песен ще гърми по клубовете! Браво, на Емануела, изкара ултрахит!”

Емануела - Без Чувства

В “Без чувства” отново проработи форумалата за успех на певицата. Тя заложи на силния творчески тандем, Даниел Ганев – музика и аранжимент, Анастасия Мавродиева – текст. Режисьор на видеоклипа е Людмил Иларионов – Люси, който се спря на красиви кадри и ефектна сценография.
Лайв промоцията на песента “Без чувства“ стартира от днес като три поредни дни ще звучи в най-актуалните клубове край морето. Първи ще имат възможността да чуят парчето на живо феновете в Обзор тази вечер, а в четвъртък е премиерата на “Без чувства” в “Планета Пайнер Клуб” в Слънчев бряг. В петък вечер пък ще бъде официалното представяне на парчето на живо в Студентски град в София.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати