Меню

Избрани новини

Звездите

Мария в паника: „Няма ми ги шранговете“ (видео)

Първите бисери на певицата забавляват мрежата

Фолкпевицата Мария не получи част от дрехите си, с които влезе в къщата на Големия брат и изпадна в ужас от това. Алекс Богданска и Лудият репортер изпълниха мисията си да съберат като сродни души Сашка Васева и Алфредо Торес и съквартирантите получиха право да вземат багажа си.

Мария веднага намери трите си куфара, а Цуни усложливо й го занесе до отделната спалня, която певицата ще дели с диетоложката Енджи Касабие.

Тя обаче остана неприятно изненадана, че дрехите на закачалка липсват. Явно става дума за официални рокли и костюми, които не биват да бъдат мачкани в пътни чанти. Миньончето настоятелно помоли Биг Брадър на няколко пъти да получи и тях, но така и не ги видя. Изпълнителката наскоро бе в Париж и със сигурност е освежила гардероба си с модни дрешки от френската столица, за да блесне в предаването.Фолк звездата вече получи в мрежата първия си прякор и от Мара Отварачката вече се превърна в „Мара Шранга“.

Най-много тоалети в Къщата си е внесла ливанката Енджи. Джулиана Гани беше впечатлена от бройката куфари на красавицата. Тя е влязла с цели 10 куфара в къщата. Ориенталката пристигна на официалното откриване на сезона облечена в шикозна рокля и със сигурност има още подобни в багажа си. Тя чистосърдечно си призна, че не си носи анцуг. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати