Меню

Избрани новини

Клюкарник

Ще съди ли NOVA Меги Каканашева?

Отговорът на този въпрос даде програмният директор на телевизията

Храбрата шивачка Миглена Каканашева няма да бъде подведена под отговорност за нарушаване на договора си с продуцентите на „ВИП Брадър, това стана ясно на нарочната пресконференция дадена днес от водещите на риалити шоуто и програмния директор на NOVA Антоний Мангов, по повод старта на новия сезон.

Както стана ясно Каканашева ще участва в предаването като редови Вип съквартирант. Тя има опит в риалити форматите тъй като името й се чу първо от подобното предаване „Къртицата“ по несъществуващата вече ТВ7.

Отделно от това, бизнесдамата така или иначе е превърнала живота си в едно социално риалити, споделяйки ежедневно голяма част от него, въпреки това с нестабилната си психика Каканашева със сигурност няма да изкара дълго в Къщата, ако не е нон стоп на транквиланти.

Наскоро се появиха слухове, че Олд Скул ще накажат Мегито, след като тя „без да иска“ се изпусна, че ще участва в шоуто. Осъзнала грешката си блондинката изтри поста си, който вече бе забелязан от десетки хиляди в мрежата.

Миглена Каканашева

„Идеята е това да не се случва. Едно от най-вълнуващите неща във „ВИП Брадър“ е изненадата от това кои ще са участниците. Като всяка година спекулациите, изтичането на информация са неизбежни неща. Тази година сме решили официално да дадем възможността да узнаете част от участниците“, обясни програмният директор Антоний Мангов. Той и тримата водещи отрекоха продуцентите на „ВИП Брадър“ да имат планове за съдебен иск срещу прочутата шивачка.

Четиримата отговарящи на въпросите на пресконференцията отрекоха да са били ангажирани с кастинга на участниците и не можаха да дадат конкретен отговор и на друг скандал, свързан с Меги – дали наистина дизайнерката е поставила условие синоптичката Гери Малкоданска да не влиза в предаването. В публичното пространство се коментира, че двете не можели да си поделят сина на Ахмед Доган, пише сайта Секрет.бг.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати