Меню

Избрани новини

Риалити

Забраниха на Меги да шофира, вози я шофьор с Ролс Ройс

Миглена Каканашева

Каканашева не се притеснява за щетите по нейния джип

Както знаете Миглена Каканашева отново успя да „окупира“ социалните мрежи и медийното пространство с новината за катастрофата й, и нейната паник реакция след инцидента споделена с видео, за която първо писа LifeOnline.bg.

Коментарите се въртят основно върху глупостта и неграмотността на бизнесдамата, и желанието й да направи целия свят съпричастен към своите несгоди.

Меги съсипа скъпа кола пред очите ни и говореше за това като забавна детска игра - "не знам какво съм направила всичко свети". След внимателно оглеждане на сниманото в клипа табло се вижда, че Каканашева най-вероятно е прецакала скоростната кутия и може би двигателя защото и неговият check свети.

Високият клас клас на автомобила определя цената на ремонта над 50 хиляди, защото само един нов двигател на този модел е около 40 000 лева. Но изглежда това не притеснява Мегз. Тя нито веднъж не спомена колата, може би претендира, че е над нещата.

Под клипчетата й много фенове коментират "Спокойно ще й купят нова". Изглежда ще стане точно така, но явно са й забранили да шофира. Само два дни след инцидента Каканашева бе засечена с шофьор и нов автомобил в района на лъскав хотел в столицата.

Храбрата шивачка пристигнала с черен "Ролс Ройс" и шофьор, обядвала е с моделката Александра Богданска, а после се е качила обратно в него и потеглила в неизвестна посока. Едва ли  лимузината е поредният щедър подарък за Каканашева. Все пак това е кола за милион лева. Може би е предоставен за временно ползване, докато нейната кола бъде поправена, изказва предположение сайта ХотАрена.

Из мрежата пък усилено се изразяват подозрения, че целия цирк разигран от Миглена е допълнителна доза ПР и автореклама преди предполагаемото й влизане във "ВИП Брадър".

Миглена Каканашева - МегзКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати