Меню

Избрани новини

Риалити

Мегз - Намачкани завеси, опръскани с еснафщина и сиропирани с щраусови изгъзици

Участието на дизайнерката в „Черешката на тортата“ се оказа абсолютно бедствие

Истинска рекламна катастрофа за продавачката на евтина конфекция Мегз може да се нарече участието й в „Черешката на тортата“, такова е единодушното мнение сред активните потребители в социалните мрежи, които снощи се надпреварваха да коментират и критикуват представянето на Каканашева като домакин на вечерта.

Миглена участва в шоуто предимно с рекламна цел, за да пропагандира своята марка и магазини, но фактът, че се опитва да се надскочи просто вбеси зрителите. Освен това представянето й беше пълен провал не само от рекламно, но и от естетско и кулинарно естество.

Единствени доволни останаха телевизията и продуцентите, които си направиха предаването още по-интересно, на гърба на нейната глупост.

В мрежата негативните коментари и критики валяха като майски порой над Ботевград, и докато повечето се подиграваха на еснафските изказвания и снобските опити  да впечатли, на мен през цялото време ми правеха впечатление намачканите завеси в хотелския апартамент, който Мегз обитава. Недопустимо е жена претендираща за стил и изисканост да има толкова грозен бекграунд по време на предаване в национален ефир.

Излагат се и тя и хотелът, в който живее срещу 1700 лева на месец…

Момиче, изглади си завесите!

Иначе Мегито успя отново да се изложи, но този път и като домакин, подчертавам ДОМАКИН, не като готвачка, ясно е че не може да готви, но тя не само, че не можа да създаде приятно изживяване нито за гостите си, нито за зрителите, но дори не се и опита.

Тя държа гостите си на студено в двора на хотела, в който живее, повече от час, защото не успя да се приготви навреме, след като пазарува с часове. Накрая Орлин Горанов не издържа и с възгласа: „Че аз гадже не съм чакал цял час” позвъни на вратата на изпадналата в ужас дизайнерка.

Мегз изначално не пожела да отвори на гостите си, но след увещания склони. Те завариха мръсен и разхвърлян хол и дори сами си сложиха масата, докато схванатата в ръцете Каканашева набързо направи някаква зелена салата, гарнирана с нар.

Това, което хвърли в културен шок средностатистическия зрител бе желанието на дизайнерката да сготви претенциозно, сложно и екзотично меню, което никога не бе правила, не се знае дали е и опитвала.

Прекомерното желание да изпъкне и да се представи за нещо повече от другите изигра на Мегз лоша шега.

Претендиращата за скромност дизайнерка всячески искаше да докаже на целия свят че е „голяма работа“ – Тя реши да нагости своите гости с еленско месо, което трябваше да бъде поставено в яйца от щраус, които обаче създадоха много проблеми на готвачката.
Блондинката ги пробиваше с флекс и бормашина, а жълтъците и белтъците се разхвърчаха из цялата кухня и дори по роклята и косата й. Мегз не успя да поднесе и десерт с шоколадова кошница, с което изнерви дори спокойният шеф Манчев, който строго я посъветва да се придържа към по-простите неща.

Цялото това бедствие предизвикано от нескопосаната женица бе „подсладено“ със смешните й изказвания, коментари, оправдания, писъци, крясъци произнесени с нетърпимата й фалшива интонация и нелеп говорен дефект.

А, ето какво коментираха в мрежата зрителите:

"Гледам "Черешката на тортата"...Някаква 42-килограмова девойка реже яйца...щраусови..с флекс. Течността от яйцата...щраусовите....хвърчи по мазилката на тавана, в причудливи форми- тип бобър яде спагети и заприличва досущ на тапета на баба Гинка от Мездра. Докато яйцата гният..щраусовите..купичките за десерта увехват при миризмата на еленското месо, което се пече на 320 С, в предварително незагрята фурна. Десерт няма, но затова пък гостите ще ядат теменужки с какао, потопени в чеснов сос. Идеално се комбинират с крокодилските очи на скара. Гостите идват, предварително неподготвени за бойното поле, от което Наполеон- репортерът на Нова ТВ, старателно бърше замазаните черва от видра по стъклото на камерата. Всички сядат на килима, защото масата е послужила за дъска за рязане на елена, погълнат предната вечер от бобърът, защото го помислил за чипс. Храна няма, но девойката им сервира по едно листо от смокиня, увито в родопски китеник. След питателната вечеря от дюнери, гостите питат девойката колко пъти е готвила еленско месо, а тя доволно казва, че е завършила Френския лицей по строителство и единственото, което е готвила са филии....С БЕКОН!!!...
А аз ям свинско с кисело зеле и се чудя колко съм изостанала в кулинарното си образование."
Коментари (1)

случаен минувач момичето е приятно а предаването с нея е интересно и забавно, говорния и дефект също е приятен, не знам защо да е станал такъв голям провал както го описвате
07.07.2017 16:22 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати