Меню

Избрани новини

Риалити

Мегз събира гостите на „Чершката“ в апартамент под наем (видео)

Другите участници тази седмица са Мариана Попова, Орлин Горанов и Александра Богданска

Бизнесдамата и дизайнер Миглена Каканашева – Мегз ще бъде една от домакините в новата седмица на готварското риалитиЧерешката на тортата“. Русата амбиция няма собствен дом, и засега живее по квартири.

Както вече писахме  от няколко месеца тя обитава едностаен апартамент в луксозен апарт-хотел в столицата, именно там дизайнерката ще събере Мариана Попова, Орлин Горанов и Александра Богданска, научи LifeOnline.bg.

Всички те излизат на кулинарната сцена, за да си оспорват титлата Домакин на седмицата.

В предаването предстоят спомени за хубава храна, пътешествия и вълнуващи истории, тъй като седмичната тема за домакините е да представят ястия от различни точки на света, които са посетили.

За незабравим финал на кулинарната седмица Веселин Плачков вдига тост с гюлова ракия, когато кани гостите в красива розова градина в Казанлък. Той и неговата половинка Мариана Попова не само отвеждат на кулинарно пътешествие, но и открито разказват за силната любов между тях.Коментари (1)

tuterdrire Сейчас телефон есть у каждого! А вы знаете, что можно скачать ТутуАпп, в котором есть миллионы бесплатных программ и игр для Android и iOS? Игры по типу Pokemon Go, Клэш оф Кланс и другие доступны абсолютно бесплатно! Больше информации на сайте тут. Скачивайте ТутуАпп и наслаждайтесь свободой выбора!
01.03.2019 11:40 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза