Меню

Избрани новини

Риалити

„Черешката на тортата“ стартира ударно със 100 Кила

Странни и нетипични храни очакват участниците

Евелина Павлова, Надя Иванова, Тереза Маринова, Тити Папазов и Явор Янакиев - 100 Кила са домакините, които ще участват в първата седмица от новия сезон на кулинарното риалити.

Седмичната кулинарна фиеста залага на принципа „три в едно“ - вкусно на небцето, приятно за очите и весело за душата.

Водещата Евелина Павлова ще вдигне летвата, посрещайки групата в столично заведение, където ще дели кухнята с един от най-добрите шеф готвачи у нас. Вярна на себе си и обичта си към България, тя ще заложи на традиционната нашенска кухня и уханието на родните подправки.

Вторник идва със серия от кулинарни изненади, подготвени от водещата на предаването Елит Надя Иванова, която ще посрещне гостите си също в ресторант. Нейният ангел-хранител в кухнята ще бъде Гелето. Дали основното блюдо от конско месо ще кореспондира на революционната зелена салата с ягоди и кулинарния авантюризъм на гостите, ще стане ясно вторник вечер.

Тереза Маринова пък за първи път ще отвори дома си за телевизионни камери специално за Черешката на тортата.

Тити Папазов проявява спортен хъс, с който показва, че дисциплината и концентрацията могат да компенсират липсата на кулинарни умения. Той ще разчита на напътствията на професионален готвач, затова кани групата в ресторант. Дали сполучливият вкус на приготвените от Тити сърми или разказите за пакостите от училище ще ни накарат да милеем по отминалото?

По традиция петък вечер е време за купон дори и когато си поканил приятели на вечеря. Затова и Явор Янакиев - 100 Кила ще посрещне гостите си в столичен клуб. Менюто му е не по-малко колоритно от самия него. Ще рапира на омарите, докато ги приготвя, и е сигурен, че ще обере аплодисментите.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза