Меню

Избрани новини

Фен зона

Венелин Петков върви към уволнение?

Размествания и рокади в първата частна телевизия

Новoназначеният изпълнителен директор на btv Глориан Скала е подхванал масова чистка и размествания в новинарския отдел, пише Таблоид, позовавайки се на служители в първата частна национална телевизия.

38-годишният австриец замени изненадващо Павел Станчев като управител на Би Ти Ви в средата на декември, и вече започна съществени програмни и кадрови рокади.

Макар да е управлявал по-малко от месец изгубилата лидерската си позиция телевизия, австрийския CEO вече е вдигнал мерника на няколко човека от отдел "Новини, актуални предавания и спорт", като списъка с нарочени за гонене се оглавява от директора на отдела Венелин Петков.

По всяка вероятност Венелин ще бъде отстранен чрез повишение за да оглави новосъздаден отдел, отговарящ за съдържанието на интернет сайтовете собственост на медийната група  СМЕ. По този начин обаче Петков ще бъде държан настрана от новинарските емисии и сутрешните блокове, в който гафовете не са рядкост.

Новият директор също побърза да спре и предаването на Катерина Евро, чийто първи сезон медията заплати, но то едва ли ще види бял свят. Става въпрос за телевизионна игра по франчайз на шоуто на NBC „Hollywood GAME NIGHT“.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза