Меню

Избрани новини

Риалити

Анита Мейзер разказа всичко за смъртта на съпруга си Ники

Снимка: бтв кадър

Тя говори за любовта, живота, смъртта, срама и прошката

Скандалната варненка Анита Мейзер, проговори от ареста пред цяла България в предаването на Мартин Карбовски по bTV. Оказва се, че тя е дете от смесен брак между българин и туркиня. Ето как тя разкри най-личната си история.

"Аз криех от всички коя съм и от къде идвам. Срамувах се и мразех турските обичаи. Аз съм от смесен брак, но никога не съм се казвала Айше", отсече тя.

Основната тема на разговора беше смъртта на съпруга й Николай и случилото се във фаталната нощ на 14 август. Ето каква е истината от първо лице:

„Още не мога да си обясня как допуснах да се случи. Бяхме толкова щастливи, правехме планове, имах всичко и изведнъж за пет минути всичко се срина. Каква глупост направихме само.

И сега всички ме мразят и нападат. Никой не иска да чуе моята версия, цяла България е срещу мен, както през 2014 г. на конкурса. Аз исках да се обадя на майка му и на сестра му, но той не ми позволи. Той искаше да се изяви и да направим експеримента. Свински опашки през живота си не бях пипала. Тези, които ползвах ги бях взела за тентата на първия етаж. Николай се изкъпа и каза - ела да ми ги сложиш, легна на масажната маса и аз му сложих две свински опашки на краката", разказа Мейзер. Николай я убедил, че ще е "като Дейвид Копърфийлд", бил много ентусиазиран.

„Искам повече да говорим за отношенията ни, защото повечето хора си мислят, че ние не сме били в добри отношения, а те бяха перфектни. Това е любовта на живота ми. Живеех в рая и имах чувството, че ни прокълнаха“

„Спомням си, че когато тръгна за Америка, сестра му си отдъхна. Той си признава, че е правил много глупости и е бил постоянен абонат на полицията. Майка му и сестра му се радваха, че прави нещо ново с живота си. Около месец обикаляхме Америка и Доминикана и му купих билет за България, защото нямаше пари. Той нямаше търпение да се върне в Америка при мен. Като дойде, отидохме на Хаваите и се оженихме. Беше най-прекрасната ми връзка. Той искаше да му намеря работа, но трябваше да чака година и половина за зелена карта и през това време не можеше да работи и започна да тренира. Ние никога не сме имали скандали, а само се "дракахме". За пръв път от 4 месеца се усмихвам. Карате ме да си спомням толкова хубави неща.“

„Ние знаехме нон стоп къде е другия. Постоянно сме си говорили и сме се гледали по телефоните, дори любов сме правили по телефона, не ме е срам да го кажа.

След това си намери работа - караше лимузина. Парите не бяха много, но бяха достатъчно. Той пращаше всеки месец на сестра си. Единственото, което аз видях от неговите пари беше екскурзия до Коста Рика през 2014 година, когато имах голяма нужда от подкрепа.

Той искаше да прави нещо в Панама. Бизнес е силно казано. Винаги е обичал да живее на ръба, да има тръпка и опасност.. и до къде се докарахме?

Аз не мога да живея без майка му и сестра му да ми дадат прошка.

Всяка вечер го сънувам. Коя съм аз вече? Никоя. Останах без самоличност. Всички ме мразят. Аз какво съм виновна, че мъжа ми пожела нещо, което той трябва да е знаел, че не трябва да прави. Срамувам се дори да я разказвам тая простотия. Това не е нормална смърт, това е нещо отвратително. Срам ме е от мен, от приятелите му, от моите приятели, дори от това, че съм майка. Защо не отклоних поне за другия ден. Може би на дневна светлина щях да реагирам по друг начин. Толкова много се паникьосах. Стоиш и гледаш как мъжа ти умира пред очите ти за секунди. Толкова много съжалявам, че го послушах. А той е всяка вечер в съня ми да ме управлява. Поне да възкръсне. Той беше казал, че няма да умре, щял да възкръсне. Нека възкръсне сега. Какви глупости говоря. Той твърдеше, че Христос се е вселил в него и няма да позволи да умре.

Искам прошка. Няма как да не ме мразят, защото аз съм най-черната в момента. Те виждаха една жена в мен, която е оправна и обезпечена. Дадоха ми го без да имат претенции, че не съм мома. Направиха си сметки, че ще живее при мен в Америка и ще се грижа за него.

Не се страхувам от духа на Николай, защото го обичам и той ме обичаше. Всичко беше идеално. Стигнахме до перфектност в отношенията си. Защо на мен? И то точно когато съм най-щастлива. Идвало ми е на мен някой да ми донесе свинска опашка, да я дръпна и до там. Срам ме, че съм майка. Какво се опитвам да докажа, че съм суперуоман ли? Просто съм никоя.

Анита разказа още, как дни преди нелепата си смърт, Ники си направил татуировка с образа на Исус, и твърдял, че така той ще се всели в него. Вярвал, че ще е безсмъртен и ако умре ще възкръсне.

Мейзер намекна, че в сексуално отношение от две години Николай харесвал по-грубите игри включващи душене и садо-мазо елементи, но не изпадна в подробности.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати