Меню

Избрани новини

Звездите

Емануела направила аборт от Митко Динев, тормозел я

Снимка: NOVA кадър от видео

Драматичен разказ за домашното насилие

Горещата и сексапилна певица Емануела разкри пред цяла България истината за отношенията си с милионерския син Димитър Динев. Тя разкри душата си и най-дълбоко пазените тайни пред Мон Дьо в сутрешния блок на НОВА в неделя.

Оказва се, че преди да роди втория си син тя направила аборт от Митко. Два месеца по-късно обаче отново забременяла и запазила детето. Тя разказа, че преди да забременее била много щастлива и лудо влюбена.

Всичко обаче се променило след това.

Кой да предположи, че една от най-красивите и желани жени в страната е била тормозена и мачкана психически.

"Той ми казваше, че съм грозна, тъпа, обиждаше ме всячески и беше смазал самочувствието ми. Имаше моменти, в които Митко ме блъскаше в шкафове, докато бях бременна. И аз получавах контракции и изтърчавах до докторите", разказа певицата.

"Митко дори и не искаше да се разбира, че баща му го изрита на улицата и го остави без пари заради мен. Дори като се разбра, че съм бременна, пратиха майката на Митко да ме увещава да махна детето. И в един момент Митко не можа да издържи без липсата на колите и парите. И почна да си изкарва всички нервни изблици на мен", признава Емануела.

Тя допълни, че виждала в телефона на Димитър есемеси от баща му Динко. В тях бизнесменът пише ,че ще вземе детето на Емануела, Митко само да се върне в семейството. Тя обаче не пропуска да каже, че въпреки отношението на фамилия Диневи към нея, братът на Димитър платил разходите около раждането на малкия Митко.

Вярваща във висшата сила красавица се надява, че все още не е срещнала любовта на живота си. Той трябва да е много умен, амбициозен и тя да не може да се насити на мириса на кожата му.

Когато преди време се помолила за любов на всевишния, той и пратил милионерския син, сега не иска и да чуе за него.

В края на затрогващия разговор Емануела разкри, че е сама, но не се чувства самотна защото има двамата си синове.

Цялото интервю на Мон Дьо гледайте Тук!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза