Меню

Избрани новини

Риалити

Какви тайни крие Къщата на Вип Брадър? (снимки)

В ултра лукс ще си живучкат новите съквартиранти на "ВИП Брадър". Най-гледаното риалити шоу стартира идния понеделник, 11 септември, в ефира на NOVA.

Къщата край Нови хан е изцяло реновирана с възможно най-луксозните и шикозни мебели. Интериорът е съобразен с мотото на новия сезон - любовта.

Спалнята много напомня на будоар. Естествено, за звездите ще има басейн, в който да се плацикат и забавляват. Отделена е й част за фитнес, за да спортуват. Този сезон ще има специална пушилня, заради каквато в предните сезона съквартирантите редовно стигаха до словесни престрелки и скандали. 

Аранжорите на къщата, освен на интимната обстановка са заложили и на повече зеленина, нещо което преди липсваше. 

Една от сигурните звезди в шоуто е фолк певицата Мария, която ще дели отделна спалня с Енджи Касабие, издава източник от кухнята на шоуто пред ПИК.

Според издадената информацията на пресконференцията днес, в Къщата ще влезе влюбена двойка, двойка бивши любовници, ще има плеймейтки, певец, певица, но няма да има домашен любимец и актриса.

Ролята на Миглена Ангелова в шоуто ще бъде на посредник между съквартирантите и зрителите. Тя ще търси причините за определени постъпки, отговори на неясни за зрителя въпроси, както самата тя заяви „ще бъда преводач“, на казаното в Къщата.

В програмата на НОВА големият лайф в понеделник стартира от 20:00 часа, а седмичните дейли епизоди ще се излъчват от 21:00.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати