Меню

Избрани новини

Риалити

Яка глоба чака Николета ако влезе във ВИП Брадър (видео)

Иван Христов: „Раздялата ни с Николета Лозанова е най-доброто за предаването „Папараци“.“

"Разделяме се с Николета Лозанова. Венета Райкова ще бъде водеща на „Папараци от началото на новия сезон на предаването, който стартира на 17 септември – неделя, веднага след „Фермата“." Това заяви ексклузивно в ефира на Би Ай Ти продуцентът от „Междинна станция“ Иван Христов, пише телевизията на своя сайт.

„Би Ти Ви и ние от „Междинна станция“ смятаме, че раздялата ни с Николета Лозанова е най-доброто за предаването „Папараци“, категоричен е продуцентът. Той заяви, че решението за напускането на Николета Лозанова е взаимно – взето от нея и от продуцентите.

„Бях изненадан, че Николета Лозанова публикува информацията във Фейсбук профила си, тъй като нашата уговорка беше това да бъде официално оповестено от нас, а не да бъде пускано своеволно, без наше знание и в нарушение на договора ни с нея“, допълни Христов.

Той призна, че е имало момент на тайни разговори с Венета Райкова, но колко време е продължило това, не пожела да разкрие.

Припомнете си, че Николета изненадващо съобщи, че напуска предаването и телевизията, която го излъчва.

От тона на съобщението й обаче става ясно, че тя не си тръгва доброволно, а просто договорът й е прекратен, както първо LifeOnline.bg съобщи, че Николета е свалена с „тв преврат“.

Срещу НиЛо най-яростна съпротива оказвал шефа на новините Венелин Петков, който не спирал да повтаря, че предаването подронва имиджа на медията. Силиконовата звезда обаче не вярвала, че ще я махнат, тъй като имала „яки връзки“.

В крайна сметка било взето решение Николета Лозанова да бъде отстранена от „Папараци”. Паралелно от телевизията са започнали тайни преговори с Венета Райкова, която до петък се изявяваше с предаването си „Горещите интервюта” в ефира на Би Ай Ти.

Според някои източници Венета е подписала договор с bTV срещу 10 000 лв. месечна заплата и на 17 септември ще изгрее като звезда на клюкарското шоу в национален ефир.

Говори се, че Николета ще стане лице на НОВА и ще се включи в новия сезон на „ВИП Брадър”. Вариантите били два – или като участник в Къщата, или като втори водещ на мястото на Алекс Сърчаджиева.

Предаването от 3 години се опитваше да я убеди да участва, а сега най-накрая Николета е свободна. Според източник, от риалити шоуто преговарят да я примамят с фамозен хонорар от 200 000 лева.

Николета имала тлъста неустойка към bTV, която също щяла да бъде платена от НОВА. Телевизията планирала да подпише генерален договор с нея и да я използва за всичките си предавания, както и за сайтовете си. НОВА има солидно присъствие онлайн и продуцира собствени уеб сериали. Най-вероятно Лозанова ще прави и свое шоу за един от сайтовете на групата, което впоследствие може да бъде пренесено и в тв ефира.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати