Меню

Избрани новини

Риалити

Николета скубе коси! Свалиха я с „тв преврат“ докато почива в Бодрум

Плеймейтката е детронирана от най-големия си враг

Николета Лозанова е преживяла истински телевизионен преврат докато е в чужбина, докладва източник пред репортер на  LifeOnline.bg.

Познавайки упоритият характер на кариеристката, мениджъри и продуценти стигнали до заключение, че е най-добре да я свалят от ефир докато я няма у нас, за да не може да използва своите „лостове на влияние“ за да запази работното си място.

Речено сторено, и тежката вест за уволнението сварила неподготвената Ники докато пече кльощаво дупе на плажа в Бодрум. Тя започнала веднага да звъни на всички мъже с влияние, с които е имала взимане даване, но така и не успяла да промени решението на началниците си, коментират близки до пишман водещата.

Осъзнавайки тъжната реалност, че е натирена от мрачното виртуално студио, Лозанова не пада по-гръб и веднага изфабрикува патетичен пост, с който да замаже уволнението си хвърляйки прах в очите, и да анонсира „нещо грандиозно“, което подготвяла в друга телевизия.

Най-големия удар по достойнството и самочувствието на Лозанова обаче не било свалянето й от ефир, а факта, че я заменят с най-омразната за нея персона – Венета Райкова.

Това стана ясно малко след поста на Николета във Фейсбук, когато Венета Райкова също сподели „своята новина“. В премерен и доста информативен тон тя уведомява, че се разделя с BiT, където беше няколко месеца, и започва да работи в друга телевизия:

„Приятели, преди месец подадох предизвестие за напускане на БИТ, днес ще се излъчи последното предаване с мен като водещ на тази телевизия. Желая на ръководството и на екипа много творчески успехи. Тръгвам си с много нови приятелства и обич в сърцето. А от септември ще ме гледате по друга телевизия“, написа Венета Райкова.

Анализаторите на телевизионните интриги се обзалагат на 100%, че именно Венета Райкова е наета да вдигне сринатия от Лозанова рейтинг на предаването. Според клюки от кухнята, шоуто ще излезе с нова концепция и преди всичко с интелигентен водещ.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати