Меню

Избрани новини

Клюкарник

Колко Удобно! Николета показа „работното си облекло“ (снимка)

Снимка: Инстаграм

Моделът на подражание мина всички граници, цъкат с език родителите

Любимката на млади и стари футболисти Николета Лозанова афишира „работното си облекло“. Жената и майка, на която искат да приличат и да подражават хиляди невръстни момичета сподели снимка с деним, в които пикантният акцент е ципът отзад.

Жадната за внимание плеймейтка използва случая отново да демонстрира седалището си и даде трудна задача на майки и бащи, които трябва да обясняват на подрастващите си дъщери, че това не е правилно и няма да им купят такива джинси.

Остава да се опитаме да разберем с каква цел е осигурено удобството, бързо ходене по голяма нужда или за по-бърз и моментален достъп на по-натърпеливите и напористи заставащи зад гърба на моделката.

Аналогичен модел демонстрира и Моника Валериева преди време, но панталонът беше само цепнат и нямаше възможност да се прикрият задните й части.

Тогава стана ясно, че Моника си е присвоила снимката от чужда красавица, което е често срещано явление сред плеймейтките.

 

 

Публикация, споделена от ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер STКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати