Меню

Избрани новини

Пикантерии

Мъжка радост, Playboy връща голите момичета на страниците си

Хефнър младши обяви новината в своя Туитър акаунт

След цяла година „въздържание“ най-известното мъжко списание в света „Playboy“ връща голите сексапилни момичета и своята идентичност. Това обяви лично синът на Хю Хефнър – Купър Хефнър (25), който заема поста художествен директор на списанието в момента.

В своя пост в „Туитър“ днес Хефнър-младши призна, че свалянето на „горещите“ снимки са били грешка, но сега изданието е готово да си върне идентичността.

Голотата отново ще стане част от съдържанието на американския „Playboy“ още за мартенския му брой, като с нея ще бъдат върнати и рубриките „Философията на „Плейбой“ и „Парти шеги“.

Слоганът „Забавление за мъже“ пък ще бъде премахнат от корицата завинаги. „Ние винаги ще бъдем лайфстайл списание, акцентиращо върху мъжките интереси, но както ролята на половете в обществото се изменя, това трябва да правим и ние“, подчертава Хефнър.

В свое друго изявление Хефнър споделя колко много му е липсвало да вижда създаденото от баща му на страниците на списанието – а именно издание, което не се притеснява да говори открито за сексуалната свобода, но междувременно окуражава и интелигентния диалог между различни социални, философски и религиозни позиции.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Как оценявате нивото на българските сериали?

 

Покажи резултати