Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Какво я чака Николета?

Дубайски хотел забрани голи селфита в мрежата

Администрацията на луксозния пет звезден хотел Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah в Дубай твърдо настоя руски модели да изтрият снимки с тагове от хотела в Инстаграм.

Става въпрос за полуголите фотоси на около двайсетина руски модели направени в хотелските стаи.

Момичетата са пристигнали в Дубай и пребивават в хотела, за да снимат фотосесии по покана на дизайнерката Ана Чибисова за нейната марка D’AngelAnn.

В свободното си време обаче, рускините са ангажирани с любимата си игра - публикуване на селфита с различни нива на голота. Именно това подразнило управата на хотела. 

Собствениците се оплакали пред организаторите на пътуването на момичетата в ОАЕ с искане да се забранят "неприличните селфита" от хотелските стаи.

Администрацията на хотела обяснява недоволството си с факта, че заради поведението на девушките раздела геолокация на хотела в Инстаграм започва да прилича на модна агенция, специализирана в реклама на бельо.

Освен разкрепостените селфита от ваната, момичета слизат за закуска по халати и с ролки в косата, казват от арабския хотел, имаме много оплаквания от нашите гости. Имаме много семейства с деца. 

Концепцията на хотела е друга, и не искаме на нашата фото геолокация да се виждат полуголи момичета в еротични пози в стаите на хотела. 

Чудим се какво ли ще правят сега нашите кифли, начело с Николета, ако им забранят да качват полуголите си снимки от Дубайските хотели.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза