Меню

Избрани новини

Клюкарник

Плеймейтка реже вени заради женен богаташ

Снимка: Instagram

Вкарала го в любовен триъгълник

Плеймейтката Светлана Василева била в дълбока любовна депресия, дори и минавали самоубийствени мисли. Женен милионер бил причината за мъката й, съобщи ПИК. Богат предприемач на име Антон се опитал да я изостави, след като разбрал, че му изневяра. Блондинката обаче го заплашила, че ако постъпи така с нея, ще сложи край на живота си.
Всичко било повече от прекрасно помежду им, дори на миската не й пречело, че любимият й си има съпруга. Получавала всичко, което иска, пише столичен седмичник. Нещата обаче рухнали, когато Антон разбрал, че милото Светле си има още един като него и е попаднал в любовен триъгълник.

Другият любовник на Василева също я обсипвал с внимание и средства, за да се чувства пълноценно. Въпреки примирението й, че дели Антон, той от своя страна не бил склонен на това и искал да я зареже. Първото, което хрумнало изплашената плеймейтка, за да го е задържи, е да му каже, че ще пререже вените си. Преди това обаче щяла да разкаже всичко на жена му и не се знае кое повече е стреснало богаташа. Историята приключила без кръв и без развод, тъй като малко след драмата, Светлана вече имала нова богата изгора и за много кратко време забравила за Антон. Новият й партньор бързо минал на преден план, след като й подарил „Порше Кайен“ и явно я глези дори повече от предшественика си.
Източник: ПИККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати