Меню

Избрани новини

Клюкарник

Николета отишла с градски автобус на снимки

Рапърът Устата си припомни каква е била Николета в началото на „кариерата“ си

Прочутият майстор на римите Устата сподели спомени от близкото минало. Той довери, че първата изява на плеймейтката Николета Лозанова е в негов клип.

"Тя е много интересен човек. Тогава нямаше социални мрежи, работехме с фотографи, които снимат момичета от провинцията. Непознати лица. Видях я и й се обадих, за да й предложа участие в клип. Николета дойде с автобуса в 8 часа сутринта. Беше много точна за снимките, свърши си работата. Бетон! През годините се чуваме често и се поздравяваме за лични празници. Е, един път се е женила, но бях на тази сватба. Ако трябваше някое момиче да бъде на нейното място, нямаше да стои толкова добре, колкото тя. Една преуспяла жена", казва рапърът в интервю пред в. "Шоу".

Той издава, че в попфолка има много лагери. Виждал го е отблизо, след като на няколко пъти вече е водещ на концерт на "Планета".

"Най-голямата грешка е, че изпълнителите не са сплотени, има много сериозни лагери. Поп и хип-хоп музиката проби, защото бяха много сплотени, за разлика от сега, когато и те се разединяват. Единият мрази другия. Във фолка не ми харесва омразата, защото от нея няма никакъв смисъл. Основната идея е да имаш работа - ако я имаш, какво ти пука за другия. Не виждам логика в омразата им", разкрива още Устата.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза