Меню

Избрани новини

Пикантерии

Биологичният часовник на Николета живее в ритъма на Инстаграм

Нова снимка показва прозрачното й горнище с нарисувани две ръце, които са върху бюста й

Биологичният часовник на Николета сякаш се движи спрямо социалните мрежи. Плеймейтката не пропуска и ден, в който да публикува свой разголен кадър.

Понякога „следващите“ я почитатели имат чувство, че първо пуска снимка в Инстаграм, а после се събужда, мие зъби и очи и т.н.

Днес тя е избрала да провокира със снимка показваща провокативен бански костюм.

Върху пищните гърди на моделката са се лепнали две ръчички, докато тя разхожда загорялото си тяло по крайбрежна алея в Дубай.

 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

След признанията, че отново има любовни отношения с вратаря Ники Михайлов и публикуването на серия еротични снимки с него от екзотичната им почивка, сега водещата на "Папараци"  и футболистът са на нова любовна екскурзия - този път в арабската страна.

Вчера пък тя сподели фотос с огромен Шрек, а хейтърите не закъсняха да направят връзка между зеленият великан и Шиши...

 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер STКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза