Меню

Избрани новини

Риалити

Зайче на Playboy получи 3-годишна присъда

Снимка: Instagram

Палавницата снимала гола възрастна жена

Бившият модел на „Плейбой“ Дани Мaдърс получи 3-годишна пробациoнна присъда заради публикуването на тайно заснета снимка на гола възрастна жена, съобщи CNN.

30-годишната американка е сключила сделка с прокуратурата и ще извършва обществено полезен труд , като ще чисти графити в рамките на 30 часа. Максималното наказание, което можеше да получи „зайчето“ е 6 месеца затвор.

Миналото лято красавицата снимала 71-годишна жена във фитнес зала в Лос Анджелис докато била гола. Мaдърс веднага публикувала кадъра в Снапчат, заедно с текста  „Ако аз не мога да се престоря, че не съм го видяла- значи и ти не можеш.“ На всичкото отгоре качила селфи, на което закрива устата си с ръка.

След отрицателните реакции в социалните мрежи, моделът се извини и оправда, че е искала да изпрати снимката като лично съобщение на приятел. Това, че я бе пуснала публично, Дани нарече „инцидент“ , тъй като била нова в приложението.

Калифорнийските законодатели използваха въпросния случай като пример, с който да популяризират нов законопроект. Ако бъде осъществен, ще има реални наказания за хората, които снимат и разпространяват фото или видео съдържание без разрешение. За тях ще има конкретни наказания, както и солени глоби от хиляди долари. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати