Меню

Избрани новини

Пикантерии

Сексбомбата Джулиана Гани избухва на корица (снимка)

Мис Силикон ще украси юбилейното издание на мъжко списание

Едрогърдестата моделка Джулиана Гани ще подлудява преминаващите покрай вестникарските будки през следващия месец. Причината, е че горещата изкусителка ще краси корицата на юбилейното издание на мъжката библия "Плейбой".

Гани получила поканата да се снима за еротичното издание само месец преди то да отбележи своята 15 годишнина в България. Мис Силикон побърза да се похвали на своя Фейсбук профил. Снимката наистина е впечатляваща, но за съжаление по правилата на социалната мрежа тя е цензурирана.

Познавайки палавия нрав на красавицата, фотосите със сигурност ще спрат дъха на разглеждащите страниците на списанието, където Джулиана наистина ще е захвърлила дрехи и задръжки.

Джулиана Гани

В момента сексапилната притежателка на най-големия силиконов бюст у нас е на разходка във вечния град. Миската разпуска в италианската столица Рим, като споделя всички преживявания със своите последователи в мрежата, а с кого е там остава пълна мистерия.

Джулиана обеща, че веднага след прибирането си в България ще събере приятелите си на парти по случай корицата на "Плейбой".

ГалинКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати