Меню

Избрани новини

Клюкарник

Ласкин за Николета: „Пластмасов миндил, тъжен сафрид…“

Снимка: бтв

Зевзекът се възмути от ниското качество на родната телевизия

Актьорът Иван Ласкин отново развесели потребителите на социалните мрежи с нова порция словесни бисери. На мушката на зевзека застана плеймейтката и любимка на футболистите Николета Лозанова. Хейтърите имаха удоволствието да се насладят на словоизлияния критикуващи наводняването на родния ефир с нискокачествени кадри.

Разбира се конкретната „атака“  беше насочена към водещата на предаването "Папараци" по БиТиВи Николета Лозанова. Ето какви "любезности" изстреля актьорът в профила си във Фейсбук:   

"ТВ е изпълнено с фолкХлор. Баси простаците зорлем ни забиха в кенеФира. Думи нямам. Но, нищо-дебилите са постоянно забавление за мен.

Гледам Папапростаци (заради собствена забава), и си мисля, че през чатала на водещата, която има лицеизраз на тъжен сафрид, може със скок да мине котка захапала франзела. Напряко.

За гласа на водещата няма какво да кажа. Чувайки го, имам чувството, че слон е настъпил гларус. Това е тембъра на този пластмасов миндил Никлозета.

Което, разбира се, че забавлява моята компанията, която в щур смях се подиграва на Никлозета. Как е възможно това съчетание между сврака и хлебарка някой до му дава ефир? Криси, тебе знаеш, че те харесвам...ама, бегай от тая плесен. Ти си сериозен журналист."

Последното изречение е насочено към Кристина Патрашкова, която всъщност върши основната работа в предаването със своите интервюта, докато Николета само чете анонси към видеоматериалите.

Изказването на Ласкин, най-вероятно не е обидило Лозанова, защото за нея това е пореден шанс да присъства в медиите, каквато е нейната самоцел – Няма значение какво говорят за мен, важно е да ме споменават.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза