Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Бирмата завел Алисия на Малдивите с икономична класа

През Малдивите вече минаха Николета Лозанова и Ники Михайлов, Деси Слава с младото си гадже Благой

Любимият на певицата Алисия я заведе на почивка в меката на Вип ваканциите, стана ясно от постовете на певицата. LifeOnline.bg обаче научи пикантни подробности от пътуването на влюбената двойка.

Зорки наши репортери докладваха, че са забелязали емблематичната двойка на летище София и в самолета на път за катарската столица Доха от където двамата са хванали самолет за Мале, столицата на Малдиви.

На 29 януари двойката се появила на гейта придружавана от служител на летище София, който качил знатните пасажери с приоритет на борда, видя наш репортер. Правело впечатление, че дамата всячески се опитвала да скрие лицето си, докато Георги Станоев, по-известен  спокойно минал през тълпата, зорко оглеждайки останалите пътници.

Представете си обаче каква била изненадата сред пасажерите на борда когато се оказало, че фолк певицата и известният й любовник са настанени в икономична класа, макар и на първи ред.

Явно високата цена на лукса в бизнес отделението на самолета е възпряла влюбената двойка от ползването на удобствата й. От снимките, с които певицата побърза да се похвали, че е на почивка пък стана ясно, че освен от бизнес класа в самолета гаджето й е решил да спести и откъм настаняване.

Вместо да се възползват от емблематичните вили на вода, с които се славят кораловите атоли на архипелага Алисия и Жоро се настанили в малко бунгало скрито в гората. Може би пък истинската причина да е желанието за усамотяване на влюбените гълъбчета.

През Малдивите вече минаха Николета Лозанова и Ники Михайлов,  Деси Слава с младото си гадже Благой, а сега и Алисия.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза