Меню

Избрани новини

Клюкарник

Николета бясна? Валерката се ожени тайно!

За 8 месеца Божинов ще прибере 1 милион евро от новия си отбор

Футболистът Валери Божинов се е оженил тайно за сръбската си приятелка Биляна Дол, известна като „Общата“ заради предишния й брак с треньора на немския национален отбор Томас Дол.

За това намекна самата брюнетка, която публикува в социалните мрежи снимка от посрещането им в Китай, обявявайки се за г-жа Божинова, пише Телгераф. „Мисис и Мистър Божинов, добре дошли в Мейджоу Хака“, написа под фотоса Биляна.Валери Божинов вече е част от китайски втородивизионен отбор, където ще рита поне един сезон. Трансферът е определен като финансов удар за Божинов, тъй като за 8 месеца ще прибере 1 милион евро.

Половинката била във възторг от азиатската страна и не остава никакви съмнения, че се готви да заживее в Мейджоу близо до източното крайбрежие на Китай.  Преди да отидат в Китай, Валери и Биляна бяха на романтична ваканция в Хонконг, където отпразнуваха първата годишнина от връзката си.

Аверите на Божинов смятат, че сръбкинята коренно е променила вечния плейбой. Откакто е с нея, той се е кротнал и изобщо не поглежда чуждо. Дол е с 8 години по-възрастна, но изобщо не й личи, че гони 40-така.

Валери Божинов има син от връзката си с певицата Алисия и дъщеря от брака си с плеймейтката Николета Лозанова.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза