Меню

Избрани новини

Пикантерии

Бъзикат Алисия заради изцепките на Божинката (видео)

Фолкпевицата Алисия призна, че се срамува от изцепките на бившия си Валери Божинов

Звездата на Ара се жалва, че е обект на жестоки подигравки и подмятания след инфантилното поведение на футболиста в последно време. Певицата не искала по никакъв начин да има нещо общо с Божинката и с жалост споделя, че единственото нещо, което ги свързва, е синът им Валерко-младши, пише столичен вестник, цитиран от Пик.

Алисия е взета на подбив, откакто бащата на детето й не спира да публикува в социалните мрежи клипчета, в които, докато управлява автомобила си, слуша на високи децибели дива сръбска чалга. Най-често в колата му звучи Цеца Величкович, а през това време Божинката с пълно гърло припява хита й „Трепни“.

„Омръзна ми, където и да отида, да ме поздравяват с песни на Цеца и да ми правят намеци за Валери! Във всяко заведение, щом вляза, и се започва с имитации. Отидох в Лондон и първото нещо на организаторите беше да ми пуснат клипчетата с Божинов. Не съм си го избирала, така се получи, че той се промени след раздялата ни. Поддържаме връзка, все пак той е баща на детето ми“, жалва се Алисия.

Днес Алисия и спортистът са се отърсили от миналото и се виждат поне веднъж месечно покрай малкия Валери. Футболистът плаща по 2000 лева издръжка за отглеждането му, а родителите не спазват график в отглеждането му. Малчуганът живее с майка си, но при всеки удобен случай се вижда с баща си – ту на терена, ту на разходка в мола.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза