Меню

Избрани новини

Ексклузивно

COPY/PASTE - Николета имитира Никол Шерцингер (видео доказателства)

Николета Лозанова

Дали пък не търси вниманието на Гришо?!

Николета Лозанова винаги е мечтала да бъде „голяма работа“, въпреки ниския си ръст. От малка пловдивчанката иска да е като световните звезди, макар че няма никакъв талант. Е, оказва, се че за да си известна, талант не се изисква. Достатъчно е да скачаш от креват в креват, ако е възможно на по-известни мъже, а ако са богати, още по-добре, и така сбъдваш детските си мечти.

Няма нищо лошо в това, нали затова живеем да сбъдваме мечтите си…

В преследването на мечтата си, Николета често взима уроци от популярните жени, макар че претендира да има собствен стил.

Поредното доказателство за това е опитът й да подражава на Никол Шерцингер. Репортер на LifeOnline.bg се натъкна на умопомрачително сходство между кадри от клип с участието на приятелката на Григор Димитров и реклама заснета от пловдивската плеймейтка.

Николета Vs. Никол Шерцингер

Николета Vs. Никол Шерцингер

Кадър от музикален клип с Никол и реклама с Николета

Още доказателства и видео вижте в тази ГАЛЕРИЯ!

Сценографията и стайлинга са изкопирани едно към едно, с тази разлика, че Шерцингер пее и се държи в рамките на приличното, докато кадрите от рекламата с Лозанова са доста по-разголени и провокативни.

Заглавието на тази статия можеше да започва с „Жалка кражба…“, или „Николета пак се изложи…“, но така или иначе това е ясно от само себе си…

Николета ЛозановаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати