Меню

Избрани новини

Клюкарник

Сензационна заплата за Венета Райкова в шоуто на Николета

Плеймейтка беше свалена от ефир изненадващо

Венета Райкова ликува, след като се намърда в светското предаване на Би Ти Ви "Папараци", от което изхвърча плеймейтката Николета Лозанова. Очаква се всеки момент - днес или най-късно утре, продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов да обявят официално рокадата, твърди ПИК.

До преди седмица блондинката от Попово водеше свое шоу в телевизията на Сашо Диков, но сега, след като се завръща в национален ефир, се очаква старата й вражда със силиконката от Пловдив да избухне по-мощно и от атомна бомба. Още повече, че както LifeOnline.bg разкри, чаршафната половинка на Ники Михайлов е била свалена от ефир с истински телевизионен преврат.

В петък пък ПИК съобщи, че Лозанова се гласи за ко-водеща във "ВИП Брадър" на мястото на Алекс Сърчаджиева, което за сега е непотвърден слух.

Припомнете си, че Венета и Николета не питаят особено топли чувства една към друга. Преди пет години, още в началото на папарашкото предаване, което тогава се казваше "Поверително с NL", високоремната плеймейтка се самообяви за "най-красивата водеща в тези часове на вечерта". По това време "Горещо" на Венета все още бе в ефир.

До миналата седмица заплатата на Райкова в телевизия БИТ е била в размер на 3000 лева, проучи ПИК. Логично, възнаграждението й в "Папараци" няма как да бъде по-ниско от тази сума, въпреки че доскорошната му водеща е била с 500 лева по-ниско оценена. От шоуто Николета вадеше баснословни кинти, но докато то се излъчваше в ефира на фалиралата ТВ 7. След преместването на предаването в Би Ти Ви заплатата й бе отрязана драстично. 

С решението си да заменят Лозанова с Райкова, продуцентите Иван и Андрей, естествено, ще се бръкнат доста по-надълбоко, тъй като що се касае до опит и професионализъм, Николета изобщо не може да се мери с Венета. В интерес на истината плеймейтката взимаше заплата, за да чете анонси от аутокю, от каквото Райкова няма нужда.

За да привлекат бившата водеща на "Горещо" в "Папараци", продуцентите са й предложили двойна по-висока сума от досегашната й заплата. Така от 1 септември наследницата на Ни Ло ще заработва по 6 бона.

Венета ще носи цялото предавате на плещите си, тъй като от екипа му отпада и Кристина Патрашкова. Досега именно тя изповядваше гостуващите звезди, но мястото й в шоуто се обезсмисля след идването на Райкова.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати