Меню

Избрани новини

Пикантерии

ТВ шеф „си вика синоптичка с букли“ и още от „Вендета“ на Райкова

Новата книга на Венета Райкова разкрива мръсните тайни на тевизионерите

Горещата Венета Райкова не спира да публикува пикантни подробности от новия си роман разкриващ тайните таящи коридорите на родните телевизии.

Книгата "Вендета", за която стана ясно, че съдържа истински разкрития за хора с променени имена, разбуни духовете и изпоти тв босовете.

Водещата на спряното предаване "Горещо" издава подробности от творбата "на час по лъжичка" чрез профила си във Фейсбук.

Този път Райкова повдигна завесата относно палава водеща на прогнозата на времето:

"Питате ме за героите в новата ми книга "Вендета" - днес ще ви разкажа нещо! Ама не за главните, тях ще ги оставя за десерт! Той е шеф на телевизията нарекла съм го "чужденецът". Вика си от време на време синоптичката с буклите за секс. Иначе той е женен, а тя си има сериозно гадже син на милионер. На синоптичката не й пречи и докато е с предишното си гадже естествено пак син на милионер да прави секс и с продуцент от телевизията. Продуцентът по онова време е женен, но се появяват снимки, които пък доказват, че изневерява на жена си с водеща на развлекателно предаване. Дааа - това е само върхът на айсберга!! За всичко останало скоро в моя профил и в романа ми "Вендета"!! И да не си помислите, че сте разпознали някой в описанието ми! Неее, книгите ми са художествена измислица!"

Венета - ЮкселКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати